Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: DAJCIE ! ! ! ! ! ! ! !

DAJCIE ! ! ! ! ! ! ! !

Siemka ! ! !
    Jezeli ktos ma muzyke jaką kolwiek apocaliptyki (muzyka metalowa) w mp3 to prosze o przesłanie
    damian_lub@tlen.pl

z góry dzieki ! ! !

Re: DAJCIE ! ! ! ! ! ! ! !

albo na Damian15_lub@interia.pl przeslijcie

poszukaj sobie na kazie itp. byłes na rammsteinie??

podobno niezły show zrobiła Apocaliptyka na rammsteinie szkoad ze mnie tam nie bylo...:[ ale za to na Ironach i Nightwishu będę =)))) Myślę że kaaza jest najlepszym sposobem na znalezienie muzy no i inne programy typu emule...

Ja chyba tez sie wybiore na Ironow I Nightwisha, wprawdzie mam daleko ale sadze ze warto bedzie

Ja mam cała nową płyte Apocaliptyci Najlepiej to znajdz na DC++ powinno być tego dużo. Prześle ci jak bede na moim drugim kompie bo na tym tego nie mam:/ Na tym słucham a na tamtym wszystko trzymam:P

szczerze to słyszałem pare piosenek wczesniej ale nigdy nie byłem wielkim fanem apocalipticy jednak jak zaczeli grać na żywo to odrazu zmieniłem zdanie , somewhere around nothing wyszło super, choc dla mnie cały koncert Rammstein był najlepszy i apocaliptyca napewno go nie przbije , jak dla mnie ,a na koniec niespodzianka apocalipytca zagrała razem z R+ Ohne dich.

Uprawnienia umieszczania postów