-
-
Re: Poczta/ robi w h###a
ludzie zlitujcie sie co to za pomysł wysyłać gady pocztą :/
-
Co załoś!!! Szyszkowca pocztą wysyłasz w zimy. Wstydził byś sie wogóle coś takiego pisać.
-
Było aktułalnie ciepło a jak niepotrafisz solidnie zapakować to się nieoddzywaj bo gwarancja przeżycia była 100%-towa!! a POZATYM NA PROŚBĘ I ODPOWIEDZIALNOŚC KUPUJĄCEGO WYSŁAŁEM GADA!
-
tak było ciepło ja terz wysałem i doszet bez problemy . Trzeba umieć pakowaic i ocieplić bardzo mocno . mam taki sposów pakowania ze hej !! suuper elektryczn podgrzewane
-
No to w czym problem... odpowiedzialnosc poniosl kupujacy... Masz za swoje
-
no tak na odpowiedzialność kupującego to pocztą...
-
heh wiecie że na gg teraz mi napisał że o 12 mu przyszła!! Od poniedziałku!! I priorytet polecony!! Doszła zdrowa i calutka więc i tak się ciesze ale myślałem że wcięło tą paczjkę a szła 4dni
-
-
Z jednym sie zgodze, z tematem tego posta. ostatnio bylam na poczcie bo musialam wyslac przekaz koleżance, ktora musiala miec bardzo szybko pięniadze. Wystałam sie w kolejce ponad pol godziny. Przy okienku zapytalam sie pana kiedy to dotrze, powiedzial ze za 5 dni!nastepnie zapytalam czy nie da sie tego wyslac szybciej- "Da sie, ale to kosztuje 10zł wiecej i bedzie na jutro" Podziekowalam uprzejmnie i wyslałam taniej. Przekaz byl u niej na nastepny dzien!! Czyzby mnie okłamał??
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów