-
Re: Liga Mistrzów
Witam,
No jak nie jak tak
champions league to podstawa. A mecz Barcy oczywiście że widziałem. Klnołem przy tym jak szewc no ale mecz mi sie podobał. Czekam na rewange w Londynie napewno bedzie niezła walka no ale katalończycy muszą wygrać. Kocham ich juz jakieś 7 lat, od momentu jak dane mi było widzieć ich trening na Camp Nou, zajebisty stadion.
Co do innych meczy ciesze sie że Milan wygrał z MU nie nawidze ich za fuksiaty finał z Bayernem Munchen w LM.
-
fuksiaty?? Gra sie do 90 minuty bracie:P
-
Ja łącznie w toto-mixie wygrałem jakieś 300 zeta a za jednym razem najwięcej wygrałem 156 zeta. Ale nie pytajcie ile w to wszystko wtopiłem
-
ja tez patrze A z druzyn nienawidze Realu Madryt bo to nie sa pilkarze tylko jakes laleczki na pokaz mediow
-
Barca znowu pokazala klase wszystkie bramki ich : )
-
Co do MU podziwiam że wygrali , tak jak powiedział Nazar gra się do 90 minuty.
Barca by przegrała gdyby nie fatalne działanie Drogby. Chelsea wygra u siebie, przynajmniej na dzień dzisiejszy tak sądze. Bedzie to pojedynek najlepszej obrony chelsea w Europie z napastnikami Barcelony którzy potrafią bardzo zaskoczyć(w pozytywnym sensie) Szkoda ze MU wczoraj przegrał bo miał piękne akcje.
Realu madryt równierz nie lubię z uwagi na ich cwaniactwo...
-
Dobrze, ze nie stawiałem wczoraj w toto-mixie. Przegrałbym jak nic. Wiadomo, ze barca rzadzi. Ronaldihno debesciak Jak jak lubie te jego zwody. Raz w drugiej połowie zrobił taki perfidny tylko nie pokazali dokładnie.
-
Najlepsze zwody to robi Zidane Jego akcje są cudowne , normalnie chce się na nie patrzeć.
-
ja na raz najwięcej wygrałem 500 zł a łaćznie coś ok 2000 zł
Co do LM to kibicuje Juventusowi
Uprawnienia umieszczania postów