-
Re: czary mary
Saurus nie kpij sobie z cudzych nickow bo to tylko nicki !!
Myślę ,że masz kompleks na punkcie nazewnictwa bo ja widzę nazywasz sie Jakub Sałata - powiem ci ze to jest dopiero smieszne !!!!!!!!!!!!
Zresztą sam wiesz jak to brzmi
Proponuje leczyc kompleksy u psychologa a nie śmiac sie z inynch na forum
-
Ja przynajmniej nie wstydze sie swojego smiesznego nazwiska. On np. ma wpisane tylko "Marian".
a może Marian z Tarnowa, tak jak Zbyszko z Bogdańca?
Poza tym, powiedzialem juz ze nie mam zamiaru sie nasmiewac. Na temat nickow zakonczylem- widze jednak, ze niekotrzy odczuwaja potrzebe klotni.
Do Kloca:
Jesli uwazasz slowo "pyskacz" za bluzge no to zal mi ciebie, chlopie. I nie mow mi ze cie strasze banem- przeczytaj dokladnie co pisze, a potem gadaj glupstwa.
I to nie ja tu sie unosze, nie ja tu uzywam wykrzyknikow na kopy.
Daruj sobie, jak juz powiedzialem- twoje "wywody" trafiaja w proznie. Nie sprowokujesz mnie.
-
To ze nie daje swoich danych do katalogu to nie znaczy ze sie ich wstydze .
Dla mnie okreslenie "pyskacz " jest obrazliwe , moze u ciebie w rodzinie wszyscy tak do siebie mowia i wydaje ci sie to normalne
i gadasz bzdury typu " nie chcialbym sie nasmiewac ale masz smieszny nick "
Ja ci zatem powiem że nie chciałbym cie obrazic ale jestes głupcem
-
Ja nie powiedziałem ze slowo "pyskacz" nie jest obrazliwe. Nie jest ono bluzga, ale obrazliwe jest- jak najbardziej. I zupelnie trafne.
I nie powiedzialem wcale: "nie chcialbym sie nasmiewac ale masz smieszny nick". Zauwazylem jego smiesznosc a pozniej oznajmilem, ze nie bede juz poruszal tego tematu (po co mam kogos wkurzac?).
Nie wciskaj mi w usta slow ktorych nigdy nie powiedzialem.
JA nie chce sie klocic- co wybierzesz, spokoj- czy klotnie, to twoja sprawa. Wiec wybieraj- zgoda czy dalsze zasmiecanie forum?
-
Rzeczywiscie to juz jest nudne
dzienki jesteś cienki
Pa
-
i tym "ambitnym" stwierdzeniem "dzienki jesteś cienki" chcesz zakonczyc klotnie?
LOL
W kazdym razie, popracuj nad ortografia- "dzienki" mowi samo za siebie.
-
-
widze ze MUSISZ miec ostatnie slowo :]
Ok, glupszym sie ustepuje :]
EOT
-
-
ok dzięki ,ale skoro ustepujesz to nie powinienes juz nic pisac wyłącz się już
Uprawnienia umieszczania postów