Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: czary mary

Mieszany widok

czary mary

z tematu http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=19949&t=19949

znikly wszystkie odpowiedzi pod postem poza jednym ktory napsial coolary - jezeli ktos usuwa to niech usunie wsyzstko a nie zostawia to co mu sie podoba a wszystko inne wywala bo rozni ludzie sie wypowiadali i byly rozne zdania ,
    czy to znaczy ze jak ktos ,ma inne zdanie niz moderator to musi jego post byc usuniety?

I podobno cen sie nie komentuje a zostal tam wlasnie ten jeden post ktory jest komentarzem cen - widac sa rowni i rowniejsi

watek zamknieto zeby czasem juz nikt nie zaprotestowal jak to zwykle bywa

Re: czary mary

Mój post byl 10 odpowiedzią na ten temat. KIlka osób wypowiadało się o cenach - twierdząc, że są wysokie. Skomentowałem ceny ale nei w sposób negatywny - wielu użytkowników forum nie zna realiów cen rzadszych zwierząt. Moja wypowiedź miała wyłacznie rozwiać ich wątpliwości - nikogo nie obraziłem (mówiąc potocznie nie "zjechałem". Niemniej jedak wyłacznie moja wypowiedź tam jest faktycznei troche bez sensu. Inna sprawa: po co piszesz taki post na forum? Jeżeli coś nie jest po Twojej mysli napisz do któregoś z moderatorów giełdy.

psianie do moderatorow mija sie z celem , myslisz ze ten ktory to zrobil przyzna mi chociaz cien racji ?
    Skoro to zrobil to widocznie tak mu sie podobalo . chcialbym wiedziec kto to , skoro nie ty

Ja tez nikogo nie zjechalem - napsialem tylko kilka zdan przedstawiajacych moje zdanie w temacie zreszta jak kilka innych osob , niektorzy sie ze mna zagdzali a inni nie , jednak zostal tylko 1 post i to post ktory napisal inny mod czyli coolary

widac nie wsyzstkich traktuje sie tu rowno ,a pozniej ludzie sami narzekaja na stan polskiej demokracji

No coz, jesli ci sie tu nie podoba zawsze mozesz pojsc sobie na terrarystyka.com.pl. Inni czepiali sie cen a Coolary wyjasnil ze nie sa zle- ten post zostal tam i dzieki temu ci, ktorzy obejrza teraz ten temat byc moze zrozumieja, ze ceny nie sa w niektorych przypadkach wcale wysokie. Nikt cie tu sila nie trzyma.

Juz kolejny raz widze ze ktos pisze w ten sposob , kiedy moderatorzy postepuja w dziwny sposob to pozniej na ich obrone ida slowa" jak sie nie podoba to idz stad "

A co jeśli np. rząd RP wprowadzil godzine policyjną podatek liniowy 50% dla kazdego i zakaz prowadzenia dzialalnosci gospodarczej i po tym powiedzialby : JAK SIE NIE PODOBA TO NIKT WAS TU NIE TRZYMA ....
    Protestowalbys czy bys sie podporzadkowal i wyjechal do Afganistanu ?

Przeraza mnie glupota niektorych ludzi ale nie jest to powod dla ktorego mialbym z czegos rezygnowac wiec Saurus nawet ty swoim beznadziejnym postem nie jestes w stanie tego zrobic .

przeniesienie sie na inne forum jest bezproblemowe wiec nie porownuj tych sytuacji. A dlaczego zostal post Coolary'ego to juz napisalem (prawdopodobne przyczyny), ale ty chyba postrzegasz wszystko wybiórczo- w moim poscie potrafisz dostrzec tylko to, co chcesz. I jak ci sie tu nie podoba to naprawde idz sobie stad. To wlasnie tacy pyskacze jak ty psuja atmosfere na forum i powoduja klotnie. Posty zniknely- nikt nic nie napisal z wyjatkiem jednego Kloca (co za nick, lol) ktory musial sie do czegos przyczepic.

pyskacz to ty !!!!!!!
    wypraszam sobie jak nie znasz zasad kultury to sam stąd spadaj !!!
    A nic ci do mojego nicka
    I dla mnie rpzenisienie na inen forum nie ejst tab bezproblemowe jak dla ciebie wiec prosze bardzo-spadaj chlopcze

Ale nie bede sie z tobą klucil glupcze chociaz roznica miedzy nami jest kolosalna

Nie kupujesz w media markt prawda?

Zegnam

Atrax Robustus
    Guest

Generalnie na kazdym forum obowiazuje kilka niepisanych zasad

1. Internet to dobro luksusowe. Wszelkie fora dyskusyjne istnieja dzieki niemu, wiec tez sa dobrami luksusowymi. Jezeli nie zadowala Cie ich poziom, nie korzystaj. Brak monopolizacji sprawia, ze masz duze szanse u "konkurencji".
    2. System na forach dyskusyjnych sklania sie bardziej ku totalitaryzmowi, niz demokracji. To, ze lud uwaza, ze cos jest dla niego dobre, to nie znaczy, ze jest to dla niego dobre.
    3. Dochodzenie swoich praw i wynagrodzenia "krzywd" jest w 99% skazane na porazke, gdyz los twojego konta i wszelkich jego akcji zalezy od jednostek kontrolujacych, ktorzy moga byc jednostkami subiektywnymi. Ponadto rzadko kiedy odpowiadaja przed kims wyzszym ranga. Jezeli nie zadowala Cie poziom uslug, patrz -> pkt 1

Nie napisalem tego odnosnie Twego posta, ale ogolnie Zasada jest taka -> Mozna sie albo dostosowac, albo spadac Innego wyjscia nie ma. Pisze na wielu forach, nie tylko na tym i na wielu forach admini i moderatorzy potrafili byc "sprawiedliwi inaczej". Jednak staram sie nie szczekac i nie jeczec z tego powodu. Taka postawa jest zdrowsza dla otoczenia i zoladka :]

Peace

Tak, roznica miedzy nami jest kolosalna. Ja potrafie zachowac sie kulturalnie, nie kaze ci stad spadac. Tlumacze ci tylko jak jest. Ty zas soba reprezentujesz buractwo- kiedy nie przychodza ci do glowy logiczne argumenty, zaczynasz... pyskowac. Nie bluzgaj tylko- mnie i tak nie wkurzysz i nie spowodujesz ze zaczne robic to samo, a mozesz bana dostac.
    Co do twojego nicka- nie mam zamiaru sie nasmiewac, ale sam wiesz jak on brmi. No ale bywaja gorsze.

to ty zaczales bluzgac nazywajac mnie obrazliwie pyskaczem wiec sie nie unos panie kulturalny ...
    A twoje argumenty są smieszne jedynie chroni cie to ze stoisz po stronie moda i nie strasz mnie banem bo nie ty je tutaj rozdajesz ,chyba za bardzo sie tu rządzisz :straszysz banem tluamczysz zasady forum to dziwne bo to nie ty od tego jestes wiec odbij koleś

Uprawnienia umieszczania postów