-
Co z tą Polską?
Oglądaliście w czwartek? Niezłe jaja odchodziły! Ale najlepsze było jak Lis podszedł to tego wieśniaka z młodzieży wieśpolskie a ten:yyyyy eeeeee taaaa. Hahaha. A co wy myślicie o partii MARYJA? :>
-
Re: Co z tą Polską?
i tak najlepszy byl walesa...
-
http://tomaszlis.wp.pl/archiwum.html?wid=6703384 tu jest cała rozmowa.
Boże uchroń nas przed partią maryja.Mnie rozwaliło jak były jeszcze zapowiedzi Co z tą Polską jak babka w sejmie gada Ojcze dyrektorze czy jakoś tak.Ehhh Rydzyk szkoda słów na tego palanta.
-
Ale wiecie co, jak słucham radia maryja i jego audycji to mam wrażenie jakby jakaś sekta chciała mną zawładnąć. Przecież wszystkie te stare pryki co tak wielbią to radio mają tak namieszane w głowach że chocby rydzyk mówił żeby zabijać przeciwników radia maryja to oni by to w pełni popierali! Mam dosyć takiej chorej rzeczywistosci i bardzo mnie to smuci że starszych łatwowiernych ludzi idzie tak owinąć sobie wokół palca pod przykrywką kościoła! Ciekawe czemu co 5 min. na antenie przypominają nr konta radia, pewnie po to zeby se OJCIEC PROWADZĄCY nowe auto kupił!
Może to troche drastyczne wizje przytoczyłem ale musiałem z siebie to wyrzucic bo strasznie mnie ta cała radiowa sekta denerwuje.
Jak kogos uraziłem to przepraszam ale takie jest moje myślenie.
-
A ja tego nie oglądałem bo jak widze tego Lisa to mi sie za przeproszeniem chce żyg**!
-
Dobimetal ja mam takie samo wrażenie Po minucie mam mętlik w głowie i moje przekonania "zewnętrzne" się zmieniają, ale "wewnętrzne" nakazują oprzytomnieć i przełączyć na eske :P
Uprawnienia umieszczania postów