Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Piesek leszek i ogólne kartony

Myster_x
    Guest

Piesek leszek i ogólne kartony

co sądzicie o tej kreskówce (nietrwa 1 minuty) ja uwarzam że ma swój urok i jest zryta jak niewiem. Dziekuje ci leszku że mam tak piękne(zryte, porąbane,słodziutkie)
    dzieciństwo:P

Re: Piesek leszek i ogólne kartony

Z. F. Skurcz z Pieskiem Leszkiem bije wszystko na glowe, ich filmy sa jeszcze lepsze

"Leszek , ty masz metalową dupe" - uwielbiam ten cytat Ogólnie śmieszna i poryta kartonówa.

TylerPL
    Guest

Piesek leszek wymiata, ale ZF Skurcz jeszcze lepszy!!!

P.S. Draże Chińskie można jeszcze kupić w niektórych sklepach Społem!!! Ja kiedyś kupiłem 10 paczek i na imprezie zajadaliśmy je oglądając Bulgraki Pościkk.

kompletnie niewiem co wam sie podoba w piesku leszku.Dla mnie jest to zalosne i szkoda mi tych ludzi co tworzyli tą kreskowke

'piesek leszek' to faktycznie nic wspaniałego, ale zobacz sobie np. 'bułgarski pocisk' albo 'bułgarski pościkk'

pelomen
    Guest

a z jakiej stronu można ściągnąć filmy SKURCZA????

raczej z żadnej. do dyspozycji są chyba tylko linki ed2k ze strony, którą podałem

piesek Leszek jest taki sobie-mi sie bardziej podoba ten miś alkoholik-czasami teksty są jebitne.... PS najfajniejszy prog to "Kędzior szoł" ale chyba to zdjeli bo nie moge ostatnio trafić..Wie ktoś czy można znalezc ich numery w sieci?Najbardziej chodzi mi o to z idola...

Uprawnienia umieszczania postów