-
Southpark - muzyka
Jestem chory i leże w łóżku cały dzień więc zrobiłem sobie re-watcha z wszystkich SP jakie miałem pod ręką. Oglądaliście epizod 4 z sezon 1 ("Big geys Al big gay boat ride")?? Jak tak to może znace kawałki użyte w nim - chodzi mi o kawałek który śpiewa brat kogoś tam podczas przerwy w meczu (no wiecie ;] "loving you is easy coz your beatiful tututudu aaaaa") i kawałek, który leci na końcu na napisach (taka chyba zlewa z metalu tekst jest chyba "now your on my, on my my, miau miau miau, now your moil [?]" ). Jak znacie tytuł/wykonawce to dawajcie, będe super wdzięczny ;]
-
Re: Southpark - muzyka
ojej.. Wy naprawde lubicie ta amerykanska chale???
pozdrawiam
-
Tak naprawde, wiele osob lubi South Park. Ja tez. Cos w tym zlego?
-
Hmm a czemu nie? Śmieszy mnie ;] a co do "amerykańskości" to leje na to kto go zrobił równie dobrze mógłby być niemiecki, japoński, brazylijski, australijski czy jakikolwiek (tak to się piszę?) inny i tak by mnie śmieszył ;]
-
W sumie to serial jest raczej "antyamerykański". Pierwsze serie były niezłe, potem się zepsuły (przerost formy nad treścią).
Co do soundtracku, mam gdzieś na kasecie muzykę do wersji filmowej "South Park". Do serialu niestety nie :-/
Kapitalne były kawałki "Kyle's mother...", piosenka Terrence'a i Philip'a (he, he) i zmasakrowany hymn Kanady.
-
no nie mowie ze to cos zlego.. po prostu to jest prymitywizm na maxa i jesli Was to smieszy to ok juz wszystko wiem :>
-
A widział ktoś zwas odzcinek z binladenem ?? ja tak poryty jest
-
Moim zdaniem najepszy odcinek to jest pierwszy z sezony 5 Pt. "Scott Ternonmann must die"
Uprawnienia umieszczania postów