-
czy do tego ma sluzyc forum?
ludzie co sie dizeje na tym forum jeden terrrarysta lepszy od drugiego -walka o bycie najlepszym terrarysta na forum ??:>hehe ,mi sie wydaje ze forum ma pomagac ludziom zainteresowanym hodowla pajaczkow i wymiana pogladow.!!!a nie takie ,,walki'' (takich i podobnych sytuacji jest mnostwo na forum co ,,drugi post '') .pozdrawiam
link: http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=64580&t=64580
-
Re: czy do tego ma sluzyc forum?
Przez te kłótnie czytam to forum o 1 h dłużej niż zawsze,ale ciekawie sie czyta
Początkiem myślałem , że X v X ma troche racji, ale się troche zagalopował i zrobił z siebie niestety idiote, tzn inaczej zachowuje się jak idiota ale racji troche ma :P
-
No tak ale jak ktoś może krytykować czyjeś zdięcia jeśli sam ma takie że... no właśnie sami wiecie jakie ...
-
niestety... ja po prostu staram się do tego nie mieszać.
fali dzieciaków z chorymi ambicjami nie zatrzymasz:\
-
niestety, ludzie tacy są ... jedynie co mnie wkurza to kiedy bluzgają i jeżdzą po sobie zamiast spojrzeć na sprawę obiektywnie, sprawiedliwie ( i czasem z chumorem).
-
Zgadzam sie kolego Lotysh - trzeba byc obiektywnym :]. Jesli sie kogos krytykuje to powinno sie to zrobic,aby mialo rece i nogi.Z nikim nie walcze o laury na forum,bo to dziecinada :] Nie lubie jak mi ktos zarzuca wazeliniarstwo,bo nigdy nikomy w d*** nie wchodzilem i wchodzil nie bede :]. Dla niektorych post w ktorym sie kogos chwali jest od razu wazeliniarstwem - paranoja :] Zwroccie uwage na posty XvX,ktore pisal po tych watkach - sa jak dla mnie prowokacyjne i nie tylko ja to zauwazylem. Ponioslao mnie troche, bo hipokrytow nie znosze,ale wiem ,ze w takich klotniach brac sensu nie ma - nie bede sie znizal do czyjegos poziomu.Zwroccie takze uwage,ze racje przynaja mu ziomki z tego samego miasta - to nie dziwne ??!!
Tomek_nie masz racje forum nie sluzy do klotni,ale takze do krytykowania wypowiedzi innych userow glupimi komentarzami :]
-
problem w tym że widzimy drzazge w oku innego, a Belki w swoim nie
-
Pajęczarze to chyba najbardziej zdegenerowana kasta naszego terrarium. Najwiecej kłótni, głupich tematów, i najczesciej zdarzajacy sie oszuści na forum sprzedaj, ogłaszaja sie z pająkami.
Musimy uzdrowic nasze społeczeństwo;] wyeliminować robaki....
na posiadanie pajaka powinny być robione testy psychologiczne ( szczególnie tyczy sie to kędzieżawców):P
-
No kłótnie zawsze beda skoro sukcesywnie sie zwiększa liczba użytkowników,np. tego X v X nie bylo niedawno, tak samo jakiegoś Stafa czy Slafa i tego potęznego Kloca, a widać najwięcej zamieszali.
-
Witam pięknie
No dobrym przykładek jesteś ty sam rastafaq.
Sam prowokujesz i czepiasz sie do takich błachostek jak moje powitanie i pozegnanie....
Uprawnienia umieszczania postów