-
Program na MTV!!
witam dzisiaj oglądałem prgram na MTV podajże nazywał sie Road Rules czy jakoś tak i byli tam jacyś ludzie którzy mieli robić jakieś zadanie i jedno z nich było związane z pająkami nie bede mówił na czym oco polegało bo mi sie nie chce ale do rzeczy. W terrarium które było użyte do tego zadania były pszczoły i... PTASZNIKI!! tak właśnie były tam razem chyba 3 lub 4 ptaszniki i pełno pszczół wiem na bank że była jakaś avicularia która siedziała od pokrywą no i jakieś naziemne które chodziły po tych pszołach a te jakby je gryzły po nogach :/ Ci co widzieli wiedzą oco chodzi... czy to jest normalne?? chyba że pszczoły nie szkodzą pająkom??? sam już nie wiem co mam o tym myśleć...
-
Re: Program na MTV!!
Ja też to widziałem. Oni chyba mieli wsadzic reke do tego pojemnika i wyjąć jakis klucz:P A wracając do tego co tam było to też mnie to troche szokowało ale co poradzić jeżeli ludzie zrobia wszystko żeby zwiększyc oglądalność:/
biedne ptaszniki:/
-
biedne zwierzeta:/ az niedobrze sie robi jak sie widzi co ludzie wyczyniaja
-
mieli wyciagać plakietki ale mieli mieć zamknięte oczy a partner miał kierować i jednego kolesia użądliła pszczoła dobrze mu tak...
-
mogli tam wpuścić Atraxa Robustusa to by było fajnie... wiecie nie chodzi mi oto że by było fajnie żeby te pszczoły kąsały tego pajączka tylko żeby pajączek pokazał na co go stać...
-
Tylko czy Atrax by sie zgodzil...? :>
-
Hari - jemu chodziło nie o gości z xywką Atrax_Robustus, tylko o pająka... Eh...
-
-
Buhahahahahaha!!!!!!!!!! :P:P:P
-
Po co myśleć głową..?? :P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów