-
Paranoja
Ludzie .... powariowaliscie ?? Ostatnio zauwazylem ze KAŻDY węszy na forum "NABIJANIE POSTÓW" .. Caly czas ktos komus zwraca uwage ze nabija sobie posty ?? Za ilosc postow dostaje sie jakies nagrody ?? czy jak ?
-
Re: Paranoja
Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie dostaje sie zadnych nagród, ale wiadomo jak ktos ma duzo postuw jest bardziej ,,szanowany``
-
mnie tez sie czepiaja ze pisze duzo, ale co ja na to poradze, po to zostało stworzone tyle działów zeby sie wypowiadać, a jak jakiś wątek mnie ciakawi to pisze przeciez nie siedze tu zeby patrzec sie jak głupi na czyjes posty, nawet jezeli ktos ma 99% postów w dziale NA KAŻDY TEMAT - to co z tego moze lubi sobie pogadać, w końcu do tego jest forum.
-
Oczywiscie, ze sa kryteria
Generalnie chodzi o to, ze kto ma wiecej postow, ten jest lepszy (gramy na zasadach tybetanskich, jesli ktos tego nie wiedzial)
0-50 postow - Tak, Twoj kedziorek ma wylinke...a ty zaraz zginiesz
50-100 postow - smieeeerrcc kretynowi!! !!! Zabiiiccc!! Otruc!!!! VAE VICTIS!!! RAAAH!!
100-200 postow - tortury i obelgi
200-400 postow - Mozliwosc oberwania kamieniem w leb
600-800 - obelgi + nakaz sluchania backstreet boys przez 72 godziny lub do napisania 900 posta.
900-1000 postow - obojetnosc, mozna oberwac kamieniem, (niech sobie wiesniak nie mysli...)
1000-1300 postow - obojetnosc
1300-1500 postow - masz juz jakas tam wiedze, ale jeszcze nie sciagalbym kasku
1500-1800 postow - jestes madry i ladny, opcja uratowania kotka lub przeprowadzenia babci przez droge dla zwiekszenia wspolczynnika expa jest dostepna.
1800-2000 postow - jestes samcem dominujacym, mozesz zalozyc wlasny harem, ktory bedzie cie adorowal, a nawet mozesz zostac moderatorem, tak jak nijaki Atrax Robustus (liczy sie oczywiscie tylko liczba postow, ich trescia moze byc dyskusja o kaszance)
2000-3000 postow - rosna twoje szanse w wyborach na soltysa, co daje Ci mozliwosc obrazania innych uzytkownikow bez obawy o konsekwencje.
3000-4000 postow - tu zaczynaja sie bonusy. Dostajesz banana i dekoder telewizji trwam (ja jeszcze nie mam 4000 postow, wiec jak na razie dostalem banana + program wyborczy Partii Maryja)
ROSESLIJCIE TEN LANCUSZEK KAZDEMU, KOGO ZNACIE. JESLI TEGO NIE ZROBICIE, ZGWALCI WAS JEDNONOGIE DZIECKO MARYNARZA I PRZEZ CALY ROK BEDZIECIE MIELI PRYSZCZE (to prawda!!). POZA TYM FORUM JEST TAK USTAWIONE, ZE JAK ROSEZLECIE TO KAZDEMU Z WASZEGO GG, TO POKAZE SIE WAM KROTKI niemiecki(!!!) FILMIK.
PS. A tak na serio Czy liczba postow to naprawde taki powod do klotni? Zastanawiam sie, coby nie pomeczyc Nooka, zeby mi licznik wyzerowal
-
-
Dobre-zaimponowałes mi-juz mam powód zeby dązyc do 5000 postów
Do tej chwili to było tylko podswiadome.Teraz ma realne podstawy
Ludzie!!!!!!
Posty to potega!!!!!!
zyjemy by postowac
postujemy zeby żyć
Potęga postów nie ma konca
Pozdrawiam Robert
-
Tak to prwada. Na corocznej gali odbywa sie uroczyste wręczenie szczerozłotych statuetek, ich waga jest wprost proporcjonalna do ilości nabitych postów. Ile mnie jeszcze czeka roboty...
-
-
Buahahaa.Rozwalk na lopatki.Sorry ,ze wlasnie nabijam sobie 300 - nego posta,ale musilem,po prostu musialem to zrobic.Inaczej bym chyba nie zasnal.Jeszcze setka i zisci sie moje marzenie - dostane kamieniem w glowe,bo jestem masochista
Tak powaznie to niektorzy na prawde maja problem ze soba i bawia sie w matki teresy - dla mnie to mozecie sobie pisac po 100 dziennie :]
-
Ale miejsce na serwerze jest ograniczone, a kazdy post bez sensu, nie na temat czy o czyms, co juz bylo n razy walkowane zajmuje to miejsce.
Uprawnienia umieszczania postów