-
need for speed
mam kłopot-podczas instalacji tej gry(mało oryginalnej bardziej pirata) wyskakuje mi okno(szczegóły w załączniku).Dodam ze ponawiałem próbe pare razy i nic. Jest sposób żeby mi to zadziałało? oprócz kupna oryginalu.
-
Re: need for speed
Czasami nawet kupienie oryginalu niewiele da...
Jeżeli bardzo Ci zależy na tej grze to przeitsnaluj windowsa bez formata , of korz możesz zrobić formata jeżeli bardzo chcesz , ale ja sensu nie widze Sama reinstalka systemu powinna pomóc...
-
po jaka cholere ma instalowac winde od nowa? moze plytke masz zjechana (moze jakas rysa) i dlatego nie chce pliku skopiowac.. niech Ci ktos nagra plytke jeszcze raz..
-
mi tez sie wydaje ze płyta zrysowana bo miałem tak samo tylko na innym %
-
Witam pięknie
Haha nie musi byc zrychana mi sie kilka razy trafiło ze była poprostu zle nagrana...
-
-
Witam
Moze kolega ma wieksza korekcje bledu. Ja mialem ta samo. Po prostu plyta jest porysowana. Przegraj ponownie na inna plytke najlepiej na RW bo jak nie bedzie dzialalo to sobie skasujesz :]]
Ja przegralem na inna plytke bez rys i dzialalo :]]
Pozdrawiam
-
-
Ja bym ci polecał grać w NFSU2 jest o wile lepsza od jedynki:] Przynajmniej mi sie tak wydaje:P
-
Witam pięknie
Theraphos umiesz czytać??!!!
Chyba w nazwie załacznika wyraznie jest napisana cyfra 2 i na screnie jest proces instalacji NFS 2!!!!
Uprawnienia umieszczania postów