-
Re: Rydzyk kombinator!
skandynawia jest piekna i klimat extra.. i ludzie extra..
-
Aż mnie ciarki przeszły...ja sie wyprowadzę do austalii..podziwiać zwierzęta terraryjne w swoim natiralnym środowisku
-
Ja bym chcial do Holandii
Ostatni ciagle sa z nim jakies afery np Walesa z nim wojne jakas robi.Ale raczej nie dopuszcza go do wladzy bo to oznacza ze rzadzacy teraz by ja utracili.Niedobrze tylko ze rydzyk ma za soba cale stado radiomaryjowcow ktorzy sa takimi samymi debilami jak on.Wystarczy czasami posluchac audycji i tego co ludzie tam wygaduja.
-
Ehh...w moim otoczeniu jest takie powiedzenie o takich jak on : "Jak by Jezus zszedł z krzyża, toby go tak w rzić chlasnął, coby się nogami nakrył". To jakieś brednie, najgorsze jest to, że to może wypalić, ale to już wtedy jak moi przedmówcy - sru z tego landu
-
Wtedy to trzeba będzie terrarystyczny zamach stanu szykować. Trochę nas w końcu jest...
-
Ja myślałem, że jako monarchia skończyliśmy (skończono) z tym zabawę w 1795 r.
A tu ogłaszają Polskę jako: Królestwo Matki Bożej Królowej Polski.
Sorry, ale po czymś takim organizuję petycję o detronizację :P
Heh, ostatnio nie słucham RM (fm), bo nie chce mi się potem ponownie ustawiać TOK FM'u (w moim radiu trudno złapać tę stację na idealny odbiór).
-
Dojdzie do tego samego co jest w Iranie - partia fundamentalistów religijnych
Miejmy nadzieje , że za góa 30 lat wszystkie zwolenniczki i zwolennicy radia Maryjek , że tak powiem pójdą sobie do pana Boga i na ziemi będzie czysto , ładnie i pięknie
-
o ile sam Rydzyk jeszcze te 30 lat pozyje, wiekszosc jego zwolenniczek to chyba nie przezyje nastepnych 10-15 lat :]
-
Ja uciekam z tego kraju, załuje, że żyje w tak genetycznie skatoliczałym kraju. :/
Ale jakby na to nie patrzec, Rydzyk ma łba do interesów.
-
Mam nadzieje że kiedyś moda na słuchanie radia minie wśród emerytów...
Najbardziej szkoda mi dzieci które matki zmuszają do słuchania tego chłamu... Dzieciak , zamiast pobawić się z kolegami w piaskownicy musi siedzieć nad telefonem i wykręcać numer żeby sobie piosenke na antenie zaśpiewać...:/// Wielki lol
Uprawnienia umieszczania postów