-
Rosyjska Ruletka
witam kto wczoraj oglądał ten program?? trwał do 00:20 Ci co oglądali zgzodzą sie ze mną że prowadzący program jest mistrzem skubaniec mogł sie zabić...ale też ciekawe czy to nie jakaś ściema chciarz w sumie może to być prawda...
-
Re: Rosyjska Ruletka
Nie oglądałem ale wiem że prawdą było jedynie to jego "przeczuwanie", a co do naboi to były ślepe a ten cały "show" zabezpieczała grupa pirotechników. Tak wogóle to jest to stary program już.
IMHO: Trzeba mieć już ostro nasrane do głowy żeby się takimi rzeczami cieszyć.. (To nie do Ciebie Fauna_Box tylko ogólnie).
-
Sam sie wlasnie nad tym zastawiam, czy koles jest taki sprytny, czy to zwykla sciema. Ale wrazenie robilo
-
Dla mnie to byla jedna wielka sciema. Zebym w to uwiezyl to od momentu zaladowania naboju nie moglo by byc zmiany kamery. Jezeli byla zmiana kamery to juz nie problem zobaczyc w ktorej komorze jest naboj, a pozniej odegrac caly ten teatrzy, tak jak zrobil to prowadzacy.
-
-
nawet jeżeli naboje były ślepe to z takiej odległosci i tak by mu roz****** łeb:P
tez mi sie cała ta gra wydaje mocno naciągana;p
ale te psychologiczne zabawy były niezłe
-
No psychologiczne zabawy byly naprawde niezle
-
ale przecierz dali specjalną osłone na benbenek właśnie żeby nie było widać naboi a koleś jest naprawde mistrzowski jak zgadywał co myśleli Ci kolesie w stajni
-
Dla zainteresowanych - zapisać na dysku i powiększyć, da się odczytać, sprawdzałem.
-
Po pierwsze nie xero, tylko skanowałem z czarno-biały żeby się u was szybcieja ładowało. Po drugie wydawcę FAKTU zaj.....ł bym gołymi rękami! Tak więc raczej bym nie dawał scanu z tej szmaty. Jest to z ogólnopolskiej bezpłatnej gazety METRO. Biorą ją zawsze wysiadając z autobusu w drodze do szkoły. I nie są aż taką szmatu jak się może wydawać, ja bardzo lubię tą gazetę. Właściwie jest to jedyna jaką czytam. Na TV nie mam czasu (może jakiś film 1 na tydzień), a pozatym na inne gazety nie mam czasu (a jak wiadomo na nudnej lekcji każda gazeta jest użyteczna..)
P.S. Ale się rozpisałem...
Uprawnienia umieszczania postów