Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: walę tynki

Insebio
    Guest

Re: walę tynki

Witam pięknie

Ja równiez podzielam zdanie kolegów.

Również wale walentynki, nigdy zadnej nie dostałem i ten dzień jest dla mnie jak każdy inny....

A co do nabijania na tym kasy to sie zgadzam w 100% - 30min temu wróciłem z supermarketu Carefur bo byłem po Encyklopedie Terrarystyki....

Cały sklep ma wystru(ó?)j walentynkowy ze az chce sie zygać... do tego co krok na galeriach pełno jakiś idiotycznych kartek z płytkami cd....

w sumie nie dziwie wam sie bo jak lasek nie macie i nigdy nie dostaliscie kartki , to normalne ze wam sie to swieto nie podoba .Bo to jest świeto par
    Jedni świetują a inni dziargają pingwina w domu i mówią że to komercha i głupota.

Mi sie tam podoba

TylerPL
    Guest

Jedni świetują a inni dziargają pingwina w domu i mówią że to komercha i głupota.
    WTF is "dziergać pingwina"?! <--- (nie odpisuj, domyślam się)

A tutaj tak apropos:

ponczos
    Guest

Do Kloca: W sumie to mam kobietkę od ponad 2 lat, i poprostu żeby zrobiło się jej miło coś tam dostanie, co nie zmienia faktu że jest to głupie, konsumpcyjne święto!! Więc jak widzisz, zdanie na ten temat nie zależy od "stanu cywilnego".

BTW: "w sumie nie dziwie wam sie bo jak lasek nie macie i nigdy nie dostaliscie kartki , to normalne ze wam sie to swieto nie podoba" - zdanie na temat zhamerykanizowanego Święta Zmarłych (Helloween) też tak bedziesz komentował?? Może napiszesz: "w sumie nie dziwie wam sie bo jak nikt wam nie umarl i nikogo nie pochowaliscie, to normalne ze wam sie to swieto nie podoba"??

P.S. Może to zabrzmi jak z taniego romansidła, ale IMO jeżeli się kogoś kocha to okazuje mu się to codziennie i robi wszystko żeby ta osoba czuła się wspaniale cały czas, a nie nastawia się na 14 lutego z myślą "dzisiaj będe fajny gość!!", bo to trochę zalatuje robieniem samego siebie w ch...!! )

ponczos
    Guest

BTW: Z tego co widzę Klocu to na 17 Twoich postów duża część to przypier....... się do innych (m.in. w dziale Zdjęcia, tutaj). Życzę udanej kariery na TCP. Oby się szybko nie skończyła!!

TylerPL
    Guest

Pytanie nie związane z tematem - co oznaczają skróty:

LMAO (czy jakoś tak)?
    BTW?
    IMHO (czy jakoś tak)?

1.Tak cie poruszylem ,ze az czytasz historię moich postów ?
    2.Moja wypowiedz byla skierowana do tych ktorzy nie maja kobiet i narzekaja na to swieto , a niektorzy z nich tutaj o tym pisali ]

3.Nie wiem skąd porownanie swieta zmarłych do walentynek moze pomieszaly ci sie jakies wartosci ? Trudno powiedzieć

4.Jak ktos kocha to okazuje to caly czas, a w walentynki rowniez , to stwarza okazje do roznych fajnych rzeczy . Nie wiem skąd sie bierze niechęć do wszystkich świąt podczas ktorych kupuje się prezenty. Nie podoba wam się ruch w sklepach ,to że ludzie sie obdarowują prezentami , wystawy sklepowe itd . Może to skąpstwo ?
    Wiadome ,ze to okazja do robienia interesów ,ale kazde swieto nią jest ;np w dzien kobiet kwiaciarnie robią biznes ,w boze narodzenie sklepy ze slodyczami ,a w swieto zmarlych sprzedawcy zniczy ale nie można miec o to pretensji

Tyler:

IMHO - In my humble opinion - Moim skromnym zdaniem...
    BTW - By the way - przy okazji
    LMAO - Laughing My Ass Off - Śmiejąc się do rozpuku

TylerPL
    Guest

Aha! dzięki TY!

cyclosternum
    Guest

nie lubie walętynek to sztuczne swięto jesli sie kogos kocha to okazuje sie jej miłosc codziennie a nie 14lutego....

Uprawnienia umieszczania postów