Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: walę tynki

walę tynki

trudno chyba tego tematu nie poruszyć na naszym forum :P
    Co myślicie o tym 'święcie'? Według mnie dawno straciło swój urok. Stało się świętem komercyjnym, które ma tylko pomóc w zwielokrotnieniu obrotu modnych teraz kompleksów handlowych. Ja to widze jako zwykłe wykożystywanie okazji do wyciągnięcia pieniędzy od zwykłego konsumenta który pada ofiarą całej masy tricków i chwytów marketingowych. Niestety większość społeczeństwa daje sie podejść, więc można sie spodziewać że proceder przybierze na sile
    Zresztą to samo nam zrobili z mikołajkami, Bożym Narodzeniem...
    We wtorek spodziewam sie zmiany wystroju sklepów na kurczaczki wielkanocne :P

Atrax Robustus
    Guest

Re: walę tynki

Dokladnie MareQ
    Mysle, ze opinie wiekszosci forumowiczow raczej sie nie zmienily (moja rowniez).
    Patrz tutaj: (dokladnie sprzed roku :

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=5699&t=5699.

Dark Raptor
    Guest

Hmmm.... mi się kojarzy z Ameryką... a dokładnie z Al'em Capone.

Jak ktoś coś łyknął z historii zaraz skojarzy (albo jak doczytał link, który dał Atrax, bo też się wtedy wypowiedziałem) :P

Madey
    Guest

A mi się kojarzy z mnóstwem serduszek, bombek, amorków, łuków, strzał, chmurek, napisów: LOVE, kusz, bełtów, pocztówek, widokówek, breloczków, piosenek w stylu: Lady In Red, łabędzi, całujących się kaczuszek, zadowolonego niedźwiedzia, gołąbków, strusiów, mew, rybek, delfinków, skunksów, przesłodzonych sms-ów, kwiatków, okazjonalnych wierszyków, mydeł z mydlandii :P itp.

A to mydła z mydlandii:
    http://www.mydlandia.pl/produkt.php?id=41
    http://www.mydlandia.pl/produkt.php?id=42

można też użyć powyższego prezentu w celu delikatnego napomknięcia ukochanej/ukochanemu, by pozbył się jałowego zapachu i nie zwabiał much

hehe wałę tyłki

Deathscythe
    Guest

Nie wiem czemu ale bardzo denerwuje mnie to "święto". wrrrrrrrrr...

a ja myśle, że święto jest dla każde inne i nie mozna powiedzieć że dla wsyztskich jest komercyjne. Dla niektórych to doskonała okazja, aby wyrwać się z wiru szybkiego życia i spędzić cudowne chwile z ukochaną osobą Na pewno to jest lepsze niż jakieś Święto Zmarłych :/ Też jest dla mnie tylko komercją w prześcigiwaniu się kto kupi ładniejsze znicze i kwiaty, a nikt z tego tak na prawde korzysci nie czerpie i do tego jest to dzień smutny a Walantynki są (a przynajmniej z założenia są) diem radosnym.

TylerPL
    Guest

Ja ja tam piep....e Walen Tynki bo jeszcze nigdy żadnej nie dostałem i wogóle to jest głupota! Ruch w sklepach jak na boże narodzenie!

ponczos
    Guest

"Według mnie dawno straciło swój urok." - A miało go wcześniej?? )

ja także walę tynki, za bardzo komerchą jedzie jak dla mnie. a do tego równo rok temu rzuciła mnie dziewczyna z którą byłem 420 dni
    i jak tu świętować to "święto"...

Uprawnienia umieszczania postów