Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Płyta

Płyta

Wie ktoś jak łatwo i szybko załapać kontrakt na płyte? (nawet demo) Wiem żę trzeba nagrać na kompie czy gdzieś chociaż jeden kawałek i wysłać gdzieś tyl;ko niewiem gdzie!!

M.I.R.A.S.
    Guest

Re: Płyta

Do wytwórni, do radia, do jakiegoś wydawcy ,do menagera. Studio nagraniowe kosztuje 1h-od 100zl , tak przynajmniej placil moj kolega który nagrywał, wysłał materiał nagrany do radia ,a z tamtąd trafił na jakąś płyte która była dołączona do gazety .

Hehehe.

Mój kumpel mi mowil ze jakis zespol (złe psy?) po prostu włamał się do studia nagran w nocy i nagrali plytke. Nie poustawiali nic wiec sie to negatywnie odbilo na jakosci No ale dzieki temu płytam ma klimat i wogole. Pozatym zalezalo im na czasie

Demon a jeśli mozna wiedzieć jaka muze ty grywasz??

Rap. Nagrywaliśmy już na kompie i mieliśmy pare kawałków, ale niewiem gdzie sąteraz bo to było dawno! Mamy przygotowane 11 kawałków i teraz dopiero coś myślimy! ps. Graliśmy koncert na ogulnopilskiej imprezie break dance i wyszło całkiem całkiem tylko potrzeba sponsora jeszcze! m(ps. Ja studio mam za 2.000 i siedze w nim ile chce aż nagram płyte! ,ale z kąd wziąś tyle szmalu!)

M.I.R.A.S.
    Guest

Po co wchodzić w komercję lepiej wydajcie nielegala...

no właśnie chodzi mi o nielegala!! tylko nagrywanego w studiu!! o to mi własnie chodzi!!

M.I.R.A.S.
    Guest

Aa spoko

czyli mam to wysłac do radia?;/

Uprawnienia umieszczania postów