Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: bajka

Re: bajka

ja lubię X-MAN i SPIDERMEN chociaż odcinki się powtażają bezprzerwy i już ze dwa lata tego nieoglądałem Fajne jeszcze jest ODLOTOWE AGENTKI (jesli ktoś nieoglądał niech sobie oglądnie!! Lata na fox kids!!)

Widzę że młode pokolenie tutaj przoduje moje ulubione bajki z dzieciństwa to były te które mama mi czytała uwielbiałem słuchać o przygodach Dzieci z Bulerbyn czy jakoś tak z tych w TV to lubiłem smerfy, muminki i pszczółkę Maję święto było w niedziele jak leciały gumisie nie było bata abym nie widział. Gdy nieco urosłem to nagrywałem wszystkie odcinki zółwi ninja to było coś A teraz oglądam sobie na cartoonie krowę i kurczaka i wszystko co leci. Z bajek się nie wyrasta oglądam nałogowo miasteczko south patk i widziałem po tysiąc razy wszystkie odcinki happy tree friends

muszę oficjalnie przeprosić Kaczora Donalda!
    oczywiście on jest moją najwspanialszą bajkową potacią... jak mogłem o nim zpaomnieć:/
    uwielbiam bajki z Kaczorem Donaldem!!!

Smerfy, gumisie - jeszcze niedawno w niedziele zdarzyło mi sie obejrzeć

Myster_x
    Guest

ja lubiłem i lubie smerfy muminki głowa rodziny to dla dorosłych a szczegulnie odzcinek o tym jak w ogrudku rodziny wylewa się skarzone beczki z czyms tam i to im daje supermoce a burmistrz chciał tez miec takie moce poszedł na ich składowisko i wytaplał się w tym oraz nawabił białaczki i umarł :P

TylerPL
    Guest

Jak byłem na prawdę mały to Daimos (czy jakoś tak na Poloni 1). a dalej to już te na dobranocke - Muminki, Smurfy, KUBUŚ PUCHATEK(!!!), Kaczor Donald.

SĄSIEDZI!!! Oni zawsze wymiatali! Do tej pory mam z nimi 2 kasety - są zaj....ci!

Poźniej już te na Cartoon Network jak Dexter, E,E+E, Krowa i Kurczak, Jam Łasica (!), Johny Bravo.

Odkąd pamiętam nienawidziłem Misia Kolargola (czy jakoś tak).

cyclosternum
    Guest

o jezus ma ryja jak ja mogłem zaponiec o dajmosie no i jeszcze przecierz zorro :-D

Kretschmer
    Guest

Kude... a ja o sąsiadach i królu lwie zapomniałem...

Mikołajki, Bromba i inni, Kroniki Narni... to pare z tych spisanych.
    Jako bajke traktowałam tez Thorgale... mniam!

cyclosternum
    Guest

a wracając do bajki o niedziwiedziu co latał samolotem to pamiętam ze on sie chyba nazywał Balu
    kurde jaki był tytuł tej bajki :-?

Uprawnienia umieszczania postów