-
Re: bajka
jako dziecko dostawałam wścieklizny...nienawidze muminków. wydaje mi sie że autor był człowiekiem skrzywionym psychicznie lub działał pod wpływem:/ nie ma innej opcji
-
a tak poza traumą to uwielbiam: atomówki, laboratorium dextera, J.B. i oczywiście autora g.tartakowskiego-wspaniałego geniusza
-
Moje ulubine to "Kleszcz" wszystkie Warner Bros'a i "Batman ":
-
Sandokan. Nigdy nie mogłem przestać oglądać.
-
Zaponiałem jeszcze o Tom & Jerry!!
-
a Himan ? kiedys było dużo japońskich bajek tytułów już nie pamiętam ale był koles co popylał na motorze podem wjeżdzał do samochodu a na końcu do ciężarówki która zamieniała się w robota :P ach te bajki Czarodziejki z księżyca albo Gumisie.Coolary Gumisie jeszcze tydzien temu chyba były tera jest Pszczułka Maja
-
-
Ed Edd i Eddy POWER ale jeszcze teraz mi sie przypomniala taka bajka tytul bodajze : "Ach ten Andy" i jak tylko przelaczam kanaly i widze ze na JetX leci to nie umiem sie powstrzymac i zawsze musze obejrzec a tak pozatym to jak ktos tylko zassie to tez musze sobie przypomniec jakies odcinki Dragon Ball'a
W skrocie z obecnych bajek rzadza egzekwo : "Ed Edd i Eddy" "Dragon Ball" i "Ach Ten Andy"(??)
-
z tych bajek co na kartun nekłork(sory ze tak pisze ale nie pamiętam jak to sie pisze poprawnie) to jony bravo rulez,edy też są spox a z zaje... fajne są jeszcze bajki o super bochaterach spiderman,x-men...
co do bajki o piłce nożnej to był kapitan jastrząb :-P
-
muminki
Uprawnienia umieszczania postów