Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: bajka

foczka81
    Guest

Re: bajka

jako dziecko dostawałam wścieklizny...nienawidze muminków. wydaje mi sie że autor był człowiekiem skrzywionym psychicznie lub działał pod wpływem:/ nie ma innej opcji

foczka81
    Guest

a tak poza traumą to uwielbiam: atomówki, laboratorium dextera, J.B. i oczywiście autora g.tartakowskiego-wspaniałego geniusza

M.I.R.A.S.
    Guest

Moje ulubine to "Kleszcz" wszystkie Warner Bros'a i "Batman ":

Kretschmer
    Guest

Sandokan. Nigdy nie mogłem przestać oglądać.

Zaponiałem jeszcze o Tom & Jerry!!

SD AS
    Guest

a Himan ? kiedys było dużo japońskich bajek tytułów już nie pamiętam ale był koles co popylał na motorze podem wjeżdzał do samochodu a na końcu do ciężarówki która zamieniała się w robota :P ach te bajki Czarodziejki z księżyca albo Gumisie.Coolary Gumisie jeszcze tydzien temu chyba były tera jest Pszczułka Maja

ja tu widze normalnie same kultowe tytuły Podpisuje się pod wszystkimi tytułami które tu wymieniliście
    Apropo tego dużego niedźwiedzia co latał samolotem to dodam tyle że pamiętam, że on ten samolot nazywał 'kaczucha' i wydaje mi sie że tak właśnie brzmiał tytuł, ale nie dam sobie łba uciąć :P

Ale powiem wam, że co by sie nie działo - ed, edd i eddy rządzą!!! na chwile obecną to moja ulubiona bajka, oglądam zawsze jak tylko mam czas

baryla
    Guest

Ed Edd i Eddy POWER ale jeszcze teraz mi sie przypomniala taka bajka tytul bodajze : "Ach ten Andy" i jak tylko przelaczam kanaly i widze ze na JetX leci to nie umiem sie powstrzymac i zawsze musze obejrzec a tak pozatym to jak ktos tylko zassie to tez musze sobie przypomniec jakies odcinki Dragon Ball'a

W skrocie z obecnych bajek rzadza egzekwo : "Ed Edd i Eddy" "Dragon Ball" i "Ach Ten Andy"(??)

cyclosternum
    Guest

z tych bajek co na kartun nekłork(sory ze tak pisze ale nie pamiętam jak to sie pisze poprawnie) to jony bravo rulez,edy też są spox a z zaje... fajne są jeszcze bajki o super bochaterach spiderman,x-men...
    co do bajki o piłce nożnej to był kapitan jastrząb :-P

Uprawnienia umieszczania postów