Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: bajka

Myster_x
    Guest

bajka

jaka była wasz ulubiona bajka z dziecinstwa niewliczajcie pokemoów

Re: bajka

ja osobiście lubie bajke 'o czasie', 'o magdzie' i 'o apostołach'

Myster_x
    Guest

bierzcie pijcie i hulajcie a po stołach nierzygajcie

MareQ a opowiedz mi bajke 'o magdzie':>

cyclosternum
    Guest

wszystkie baqjki są zajebi... ale smerfy,gumisie,garfild,kaczor donald,drużyna rr,timon i pumba,gdzidzi,transformers,aladyn,było tego chyba jeszcze troche pamietam ze była taka bajka z takim duzym niedzwiedziem co latał samolotemale tytułu nie pamiętam to była super bajka jak tos by przypomniał mi tytuł to bym był widzęczny :-P

a nie juz mi sie przypomnialam, dzieki:P

baryla
    Guest

Ja chyba najbardziej lubilem Smerfy i Muminki a gdy troche podroslem zaczalem ogladac Dragon Ball i chyba ta bajka mi najbardziej zapadla w pamieci :-D

Dla mnie gumisie rządzą, Jak norlanie nie ogladam telewizje z braku czasu to czasem w niedziele sobie przysiąde przed TV i obejrze gumisie - bradoz poprawia humor!! POLECAM! tylko teraz chyba już jest coś innego w niedziele Najlepsze są dialogi Iktorna i Tołdiego.

ja uwielbiam toma i jerrego.swietna bajeczka;D

pamiatam jescze ze przed dzidzim lecial Yattaman i ta bajeczka o pilce noznej (tsubasa w roli glownej)nie pamietam niestety tytulu

podobala mi sie takze Czarodziejka z ksiezyca i jej humory;P

Gumisie i bajki z WB z królikiem Bux`em kaczorem Duffy`m i resztą Była też fajna bajka o krasnalach, ale zawsze się tych trolów bałem

Uprawnienia umieszczania postów