Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: www.reddragon.pl

Re: www.reddragon.pl

postawisz konto to moge klikać :P preferuje nekro i giny :] nie gram hobami i ludziami :P:P

.. pozmieniało sie coś ? so jakieś nowe bajery ??:P

ja niestawiam bo sam dostaje oplacone guby do klkikania... odkąd gram jeszcze ani razu niezapłaciłem... duzo osób szuka klikaczy na opłacone guby :] np. On GG:4949553 :]

dobra koalka ?? bo ja nie zamiezam sie znowu uzerać ze komuś sie niechce klikać albo ze go niema albo ze mu sie rozkazy nie podobaja :P:P

średnia... tą ere skończyli na top 27 sam bede u nich grac :]

a przypomniało mi sie .. na czechu byłem w koalce pandemonium :] :]

Baku teraz w przerwie na RD PL są organizowane konkursy !! moga brac udział opłaceni i nieopłąceni wystarczy że załozysz guba i tam w stolicy dogóry masz napisane wszystko.... do wygrania jest opłacony gub... :] załóż se nieoplaconego guba i poczytaj o tym konkursie... dzisiaj chyba pierwsza potyczka... a jak nie dzisiaj to jutro rano :]

ja dziś mam potyczke z laseczkami i wódeczką :P:P jutro tak samo :P:P i w pon terz ale od wtorku obadam sprawe - gadam z tym twoim kolesiem co mi gg dałeś :]

weź napisz do niego i powiedz ze jestem od ciebie :] bo mnie męczy :]

BuUUu już wszystko zajęte oprócz GD złodzieji....

na hobie ??;] ...

zalezy na jakim poziomie ma być ten złodziej ,, mniej więcej umie czyścić ale tylko jedną ere sie bawiłem i nie mam teraz arkuszy obliczeniowych więc jak coś to moge :P:P

dobre mniejsza z tym ,, jak coś znajdziesz /usłyszysz fajnego to daj znać :P:P

Uprawnienia umieszczania postów