Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Reklama Aktimela

Mieszany widok

Reklama Aktimela

witam czy ktoś z was oglądał tą właśnie reklame?? co sądzicie o tym żę mówią tam tak : jeśli nie poczujesz efektu to aktimel odda ci pieniądze czy jakoś tak. w każdym bądz razie chodzi oto że to ejst jakaś ściama bo co kupie sobie 10 aktimelów wypije i powiem że nie czuje efektu i oni mi mają niby oddać kase?? to ja pujde i znowu sobie kupie i tak ciągle... czy oni nie widzą jakie robią reklamy??

Re: Reklama Aktimela

No właśnie też sie zastanawiałem jak oni chca to oddać?:/ Przecierz każdy mógł by sobie wypić i isć do nich po kase Tak myślałem czy by tak nie zrobić np. Wypić te aktimele i powiedziec im zeby oddali kase I ciekaw jestem czy by oddali. Mi sie zdaje że jest to pic na wode:/

HmMm a macie jakis papierek czy umowe zeby wam oddali tą kase ?? NIe wiec to jest ściema zeby zachęcic ludzi.... :] widocznie jakaś luka w prawie :]

watpie w to ale moze cos w tym jest;p ale raczej to jest sciemka chodziaz mało jest reklam mówiacych podobna tematyką

juz kiedys widzialem taka reklame to bylo bodajze cos z mango czy cos ale to jest na bank sciema...

Kazali by ci paragon pokazać a kase pewnie zwrócili by bez watu wiec i tak byłbyś w plec ;p

A teraz znowu reklama "Chwili dla ciebie" hahaha
    niby qpili kuponyz ztotka za 20000 i jak wygraja to kasa rozdają tym co qpują ...

No wiecie pewnie by kazali udowodnić że ten Actimel ci nie pomógł ....nom a z tym to byłby problem....bo powiedzieli by że jakbyś go nie pił to teraz pewnie byś był bardziej chory niż jesteś .. ....:-)

Bakterie kwasu mlekowego są bardzo porządane w naszym układzie pokarmowym, gdyż kwas ten likwiduje niesprzyjającą zdrowiu człowieka florę bakteryjną i grzybiczą. Ma on również wiele innych właściwości prozdrowotnych.
    Bakterie kwasu mlekowego można podzielić ogólnie na 2 grupy:

- kwaszące głównie mleko (choć te same bakterie odpowiedzialne są za kiszenie kapusty i ogórków), szeroko stosowane w produkcji kefiru i jogurtu (no i oczywiście aktimela);

- bakterie pochodzenia roślinnego, które na znacznie dłuższy okres czasu są w stanie zasiedlić środowisko przewodu pokarmowego; a w szczególności jeden szczep bakterii, Lactobacter plantarum.

Lactobacter plantarum można nabyć w aptece pod postacią "Nutriplant"-u.

Uprawnienia umieszczania postów