Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Programy typu p2p

baryla
    Guest

Programy typu p2p

Jakie znacie fajnie programiki typu p2p poniewaz podlaczylem sie do nowej sieci a chcac wejsc na jeden z serwerow na Emulu pokazal sie napis ze moje IP znajduje sie na czarnej liscie. Chodzi mi glownie o sciaganie MP3 wiec jesli macie jakies fajne programiki to prosze Was abyscie podali nazwy.
    Z gory dziekuje

Re: Programy typu p2p

Ja zawsze sciągam mp3 z DC++ to jest IMHO najlepszy programik p2p.

Polecam także:
    Direct Connect - troche trudny w konfiguracji i obsłudze.
    Kazaa - wiadomo, IMHO syf.
    eDonkey, eMule - "Osiołek" jeszcze ujdzie, co do Mule - nie za bardzo go lubie.

Moim zdaniem to najlepszy program typu p2p to DC++. Z tego co wiem to przez kazza sciaga sie dużo syfów na kompa.

Soulseek - http://www.slsknet.org/

duuuuzo mp3

Do ściągania plików stosowałem już rużne programy. Ze wszystkich tych programów wygrał umnie DCPlusPlus, polecam starszą wersje DC 0.401, Najnowsze od 0.666 do 0.670 są nie stabilne ale ujdą.

Jak by co moge pomóc w konfiguracji.

Krzysztow widze ze duzo ściągasz;] Ja tak samo;] Z tego co wiem to wiekszośc HUB'ów nie przyjmuja ze starszymi wejsjami:[chyba:]

Miło poznać znajomego po fachu :P,
    A co do tych starszych i nowszych wersji, to na tych hubach z których ja aktualnie kożystam, dozwolone są wszystkie wersje. Ja w tej chwili eksperymentuję z wersją DC v0.668, wczesniej siedziałem na versji 0.401 i 0.403 .
    Innych wersji nie polecam.

Atrax Robustus
    Guest

Rowniez zaliczam sie do tego typu zboczencow, ktorzy nie uznaja innych programow poza DC++ (z ktorego da sie sciagnac doslownie wszystko).

baryla
    Guest

A moglibyscie mi podac linki jakichs stronek na ktorych opisana by byla konfiguracja DC++ bo niemam pojecia z ktorej strony to ugryzc :-D Z gory THX :-)

Baryla jak chcesz sie czegos więcej dowiedziec to napisz do mnie na gadu-gadu postaram ci cos wyjaśnic. Coprawda bawie sie w to od kilku miechów ale juz cos wiem:] Moj numer 1018131

Uprawnienia umieszczania postów