-
Re: NAJPIEKNIEJSZA POLKA
No fakt wygląda troche jak Terminator:P
-
Eeee tam jak terminator... ten terminator-baba z ostatniej części był ładniejszy
-
a ja wam powiem tyle (tymi slowami pewnie was uraze i mnie znienawidzicei) ale do ku... spojrzcie na siebie i swoich partnerow i partnerki-ja wyzywacie od terminatorow i jakis tam a sami nie jestescie lepsi!!!! pamietajcie takie konkursy nigdy nie sa obiektywne-tu moze przesadzila jej obecna popularnosc i medale-ale do brzydnkich Oti sie n zalicza!! jest ladna-co z tego ze ma wieksze barki-macie jakies kompleksy?? dziewczyna jest zadbana i grzeczna oraz bardzo skromna!!! pamietajcie w onkursach tego typu ludzie nie patrza scisle tylko nna urode ale na caloksztalt!!!!! wiem ze kiedys byl konkurs tego typu i wygral Artur Zmijewski sorry ale ten kolo tez do najprzystojniejszych nie nalezy!!! sa gusta i gusciki, kazdy lubi co lubi- wy uwazacie ze wasi partnerzy sa najpiekniejski-a ktos by wam poeidzial ze jestescie z potworem itd..... to niestety sprawa subiektywna tak smo jak te konkursy!!!!!!
ja uwazam ze Oti jest obecnie trendy i dlatego ja wybrano- szanuje sie ja za to ze mimo takiej cizkiej pracy jaka wykonuje w basenie (wiekszosc z nas by tego nie wytzymala-wiem bo sam ternuje) zachowuje sie kobieco, jest elegancka i dba o siebie i swoj wyglad!!!!!!!!!
a co do innych kandydatek na tej liscie to wybaczcie ale tez jakies super urody nie sa( nie widzialem listy ale z waszych postow widze kto tam byl) i mimo ze pami Molek ma sliczna buzie, mimo ze pani Brodzik jest rowniez ladna -ale ja naprzyklad nie chcialbym miec "szkieletu" za dziewczyne-nie obrazajac kobiet!!!!
drodzy koledzy i kolezanki-uroda i upodobania to rzecz wzgledna-Oti wygrala i nie nalezy krytykowac tego wyboru a jedynie pogratulowac!!!!
z wyrazami szacunku josetsu!!!!!
-
Musz sie zgodzic troche z josetsu. nie jest az taka brzydka ale nie jest tez najładniejsza. To fakt ze nie rozmawia sie o gustach i guścikach. Ale my tutaj rozmawiamy o tej która według nas powinna zostac ta "miss":P
-
hehhe dobre. W takim razie mogła wygrac Agatka Wróbel(sa gusta i guściki).
-
ja bym swoją drogą stawiał na muche i przybylską z przewagą na pierwszą.
-
jesli o mnie chodzi to Przybylska
-
Bede za wiekszoscia Przybylska :P
-
nie o to chodziło w tym konkursie... wygrałą ta dziewczyna, która jest CAŁOKSZTAŁTOWO najpiekniejsza - zdolna, pracowita, miła, ma zapewne piękne wnętrze, jest dobra (otylia sprzedała swoje medale na akcje charytatywne). dla mnie Otylia to raczej prostą, zwykłą, niezgrabną towarzysko, przecietnie atrakcyjną dziewczyną z mniewielkiego miasta - ale jest najlepsza w swojej dziedzinia i dlatego dostała tytuł Najpiekniejszej.
Natomiat Żebrowski..? nie wiem co on tam robił, jest już oklepany i wyklepany na potęgę :/ nawet jemu już to chyba się znudziło, patrząc na jego postawę na tym konkursie...
-
Moim zdaniem te wszystkie plebiscyty są bezcelowe ponieważ Polska jest podatna na mode. Wszyscy napalają sie na jakieś głupie seriale, a ich aktorzy później wygrywają wszystkie plebiscyty i zgarniają wszystkie nagrody. Przykładowo 'Na dobre i na złe ' serial odbiegjący od rzeczywistości ale wiadomo ludzie wieżą ze tak jest naprawdę (niektórzy jeżdżą do Żmijewskiego żeby ich wyleczył) patrzą i myślą że jaki ten szpital jest wspaniały a jak sie znajdą w PRAWDZIWYM SZPITALU to przesiąknieci myślami o wspniałości szpitali sie bulwersują A sam Żmijewski uznawany za wspanialego lekarza ma wszytskie statuetki
Skoro jest to konkurs na NAJpiękniejszego Polaka to czemu wygrywa go Jędrzejczak wszyscy ja wychwalają za medale na igrzyskach. To niech ja wychwalaja ale za medale a nie za wszystko...
To byla gadka na temta polskich plebiscytow
A co de zwyciestwa w plebiscycie są gusty i gusciki i moze zasluzyla ale dla mnie byly ladniejsze
Uprawnienia umieszczania postów