Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: NAJPIEKNIEJSZA POLKA

NAJPIEKNIEJSZA POLKA

Ludzie smiech mnie bierze. Otylia Jędrzejczak została a jakims plebiscycie VIVY najpiekniejszą polką. aaaaaaaaaaaahahhaa. Dobre. To pewnie za te seksi BARY.

Re: NAJPIEKNIEJSZA POLKA

:/ no na brzydka nie jest, a na plakatach jest na prawde ładna.... ale najpiękniejsza?? :/

ponczos
    Guest

Wszystko wszystkim, ale bez przesady..

BTW: A kto wogóle czyta VIVE?? :/

Zgadzam sie ze wszystkim troche przesadzili z ta najpiekniejsza

była Mołek,Mucha, Richardson, Kożuchowska, Foremniak a tu? HEHEHEE w sumie to kobiety VIVE czytają, i pewnie to z sympatii

Myster_x
    Guest

Spodziewałem się tu mojej dziewczyny :P

ironkapela
    Guest

Przeciez ten plebistyt to byl prawie jak kabaret, niektore osoby nominowane do najpiekniejszych polek i polakow byly poprostu brzydkie A co do Otylii to wygladala jak zwykla wiesniara, ma tyle kasy to mogla sie chociaz ladnie ubrac

jak dla mnie to ona wcale nie jest taka brzydka jak tu niektórzy wypisują. Może niekoniecznie najpiękniejsza, ale całkiem ładna No ale o gustach sie nie dyskutuje więc ten temat jest troche bez sensu :P

Oni wybraalią ja tylko dla tego że zdobyła 3 medale:/ A według mnie powinna wygrac Joanna Brodzik

M.I.R.A.S.
    Guest

hehehe Mam pomysł, może my zorganizujemy taki plebiscyt? Nagroda główna Kędzior i możliwośc pocałowania regalisa albo murinuska :P

Uprawnienia umieszczania postów