Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: NAJPIEKNIEJSZA POLKA

Re: NAJPIEKNIEJSZA POLKA

przecież ta larwa jest brzydka!! OOnA niejest piekniejsza niż moja laska!! Otylia:/ Ja bym sie kłucił!!

Double??
    Ruda Śląska niewielkie miasto... 170 000 ludzi
    Ja bym traktowal Śląska jako jedno miasto a nie na większe i mniejsze...

ruda ma 170 000? w morde, nie wiedziałam, myślałam ze O WIELE mniej - mój błąd, pardon ;-)

przez pewien okres chyba najwieksze miasto w polsce to było o uszy mi sie obiło

Double hehehe niewielkie miasto... może dzielnica z której jest Otylia jest niewielka ale Ruda jako miasto ma jakieś 170k mieszkańców... ja mieszkam w największej powierzchniowo(większość to lasy dzięki czemu Halemba jest dosyć czysta i ma wiele róznych ciekawych zwierzątek np. w wakacje zaobserwowałem Czaple szarą i białą ale to taka ciekawostka...) dzielnicy...

foczka81
    Guest

czasopismo viva jest źródłem nieskończonego natchnienia...
    (Otylia jest fajna, a wszystkie mazepy mogą sie ugryźć )

baryla
    Guest

Ja rowniez mieszkam w Rudzie Slaskiej i nie uwazam zeby to bylo male miasteczko a ja mieszkam w dzielnicy Bykowina pod oknami chodza mi po nocy jeze i zajace czesto rowniez mozna zobaczyc bazanty i kuropatwy ogolnie jest spoko. Jedyne co mnie wqrza w Rudzie Slaskiej to podzialy na chorzowskich i zaboli (jesli ktos jest w temacie to wie o co chodzi a jesli nie to wytlumacze ze sa to kibice Ruchu Chorzow i Gornika Zabrze) wqrza mnie to poniewaz dochodzi do takich sytuacji ze oberwiesz w leb za to ze jestes z innej dzielnicy. A co do Otylii to moglaby wygrac plebiscyt na dobre serce roku moze i jest dobra skromna itp ale to czego ja u niej nie widze to urody ale jesli tak zadecydowali to szanuje ich wybor. Wedlug mnie powinna wygrac Asia Brodzik poniewaz ma wdziek i klase ,a ponadto jest ladna :-D

Uprawnienia umieszczania postów