-
NAJPIEKNIEJSZA POLKA
Ludzie smiech mnie bierze. Otylia Jędrzejczak została a jakims plebiscycie VIVY najpiekniejszą polką. aaaaaaaaaaaahahhaa. Dobre. To pewnie za te seksi BARY.
-
Re: NAJPIEKNIEJSZA POLKA
:/ no na brzydka nie jest, a na plakatach jest na prawde ładna.... ale najpiękniejsza?? :/
-
Wszystko wszystkim, ale bez przesady..
BTW: A kto wogóle czyta VIVE?? :/
-
Zgadzam sie ze wszystkim troche przesadzili z ta najpiekniejsza
-
była Mołek,Mucha, Richardson, Kożuchowska, Foremniak a tu? HEHEHEE w sumie to kobiety VIVE czytają, i pewnie to z sympatii
-
Spodziewałem się tu mojej dziewczyny :P
-
Przeciez ten plebistyt to byl prawie jak kabaret, niektore osoby nominowane do najpiekniejszych polek i polakow byly poprostu brzydkie A co do Otylii to wygladala jak zwykla wiesniara, ma tyle kasy to mogla sie chociaz ladnie ubrac
-
jak dla mnie to ona wcale nie jest taka brzydka jak tu niektórzy wypisują. Może niekoniecznie najpiękniejsza, ale całkiem ładna No ale o gustach sie nie dyskutuje więc ten temat jest troche bez sensu :P
-
Oni wybraalią ja tylko dla tego że zdobyła 3 medale:/ A według mnie powinna wygrac Joanna Brodzik
-
hehehe Mam pomysł, może my zorganizujemy taki plebiscyt? Nagroda główna Kędzior i możliwośc pocałowania regalisa albo murinuska :P
Uprawnienia umieszczania postów