Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z siecią - kto pomoże ?? ;)

Mieszany widok

Kuwert
    Guest

Problem z siecią - kto pomoże ?? ;)

Witam! Mam pytanie odnośnie udostępniania internetu. Zawsze udostepnialem intrenet za pomoca win xp. Klikałem "udostępnij polaczenie internetowe(...)" i wszystko działało. Wczoraj jednak nie wiem jakim cudem przestało działać - ot tak... Na drugim komputerze (na tym, któremu udostępniam internet) internetu nie ma ;] Wylaczylem wiec opcje "udostępniaj połączenie internetowe" i ponownie ją chciałem wlaczyć, ale wyskaczyl mi błąd:
    "Podczas włączania Udostępniania polaczenia internetowego wystąpił błąd; Określona usługa nie istnieje jako zainstalowana"
    Miał kiedyś ktoś z Was cuś takiego? Jak możecie to napiszcie co Wam mądrego do głowy przychodzi bo to dla mnie baaardzo ważne ;]
    Z góry dzięki

Re: Problem z siecią - kto pomoże ?? ;)

Nie wiem co to moze byc:/ Ale moze pokombinuj z kablem czy cos takiego. Ja sam ostatnio doprowadzałem neta do mojego kompa od kompa bracika i nie było łatwo Na początku nic sie nie udawało ale pozmieniałem karty sieciowe(jego karta do mojego kompa i na odwrót) i w koncu sie udało. Ale skoro u ciebie wczesniej działało to nie wiem co to może byc.

Kuwert
    Guest

Re: Problem z siecią - kto pomoże ?? ;)

BTW Pod linuxem all działa

Uprawnienia umieszczania postów