Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Monthy python czyt.Monty pajton latający cyrk

Gienio_hydraulik13
    Guest

Monthy python czyt.Monty pajton latający cyrk

Czy ktos zna tych wykonawców bo ja widziałem wszystkie pełnometrarzowe filmy po sto razy i muwie że zawalisty przy nim animru mru to gówno w błyszczącym dresie .

Ps.Najfajniejsze filmy to Zywot Braiana i Swięty gral a skecze to Francuska inkwizycja

PS.po raz 2. Wszystkie filmy i fszystkie skecze są super !!!

Re: Monthy python czyt.Monty pajton latający cyrk

Hiszpańska, nie francuska bluźnierco :P (Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji)

Gienio_hydraulik13
    Guest

sory pomyłka

Dark Raptor
    Guest

Święty Graal rządzi po wsze czasy!
    Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem.

Ze skeczy, z wiadomych przyczyn, uwielbiam ten o "zawodowych łowcach owadów".
    Ale większość z nich to czysty odjazd i absurd, czyli to co lubię.

Ostatnio tekst pt. "Co zawdzięczamy Rzymianom" z "Żywotu Briana" wygrał w Wielkiej Brytanii na najbardziej śmieszny i kultowy fragment filmu komediowego

Gienio_hydraulik13
    Guest

Wszystkie wypowiedzi kocham i mam icz 4 a powinno być 124 :P

Samael_
    Guest

Ja dodam,ze fajniasty jest "Sens zycia:.Szczegolnie gag o protestantach i katolikach :]

Gienio_hydraulik13
    Guest

tak albo jeszcze fajny jest o ministerstwie dziwnych kroków a dokładnie moment w którym proszą o cherbate przychodzi kolesiówa rozlewa całą i ci muwią że napewno BYŁA pyszna :P a pozatym poco pisać jaki jest fajny przecierz wszystkie są fajne

Kult. A oglądaliście "Skeczu z papugą nie będzie" ? Też jazda. Taniec z policzkowaniem rybami, Łubinowy grabieżca, spam spam spam spam and spam, przyszedłem na kłótnię, ministerstwo głupich kroków, wszystko jest zajebiste. Mogli by dać Latający Cyrk w tv znowu, bo bardzo dawno go nie było.

jestem wielbicielem monty pythonowców od 8-mego roku życia, nawet gdy rozumiałam wtedy tylko połowę ze skeczy bo aby całkowicie zrozumieć pythonów trzeba mieć solidne rozeznanie w brytyjskich realiach, historii i kulturze... poza tym bardzo sobię cenię samego Terry'ego Gilliama jako reżysera... a pythonowców nie powinno się porównywać do jakichkolwiek grup, ponieważ stoją ponad wszystkim już bite 35 lat

Gienio_hydraulik13
    Guest

a kto widział skecz pozwolenia na rybke albo sołtys w domu lub człowiem mysz ministerstwo pogrzebowe :P

Uprawnienia umieszczania postów