-
Monthy python czyt.Monty pajton latający cyrk
Czy ktos zna tych wykonawców bo ja widziałem wszystkie pełnometrarzowe filmy po sto razy i muwie że zawalisty przy nim animru mru to gówno w błyszczącym dresie .
Ps.Najfajniejsze filmy to Zywot Braiana i Swięty gral a skecze to Francuska inkwizycja
PS.po raz 2. Wszystkie filmy i fszystkie skecze są super !!!
-
Re: Monthy python czyt.Monty pajton latający cyrk
Hiszpańska, nie francuska bluźnierco :P (Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji)
-
-
Święty Graal rządzi po wsze czasy!
Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem.
Ze skeczy, z wiadomych przyczyn, uwielbiam ten o "zawodowych łowcach owadów".
Ale większość z nich to czysty odjazd i absurd, czyli to co lubię.
Ostatnio tekst pt. "Co zawdzięczamy Rzymianom" z "Żywotu Briana" wygrał w Wielkiej Brytanii na najbardziej śmieszny i kultowy fragment filmu komediowego
-
Wszystkie wypowiedzi kocham i mam icz 4 a powinno być 124 :P
-
Ja dodam,ze fajniasty jest "Sens zycia:.Szczegolnie gag o protestantach i katolikach :]
-
tak albo jeszcze fajny jest o ministerstwie dziwnych kroków a dokładnie moment w którym proszą o cherbate przychodzi kolesiówa rozlewa całą i ci muwią że napewno BYŁA pyszna :P a pozatym poco pisać jaki jest fajny przecierz wszystkie są fajne
-
Kult. A oglądaliście "Skeczu z papugą nie będzie" ? Też jazda. Taniec z policzkowaniem rybami, Łubinowy grabieżca, spam spam spam spam and spam, przyszedłem na kłótnię, ministerstwo głupich kroków, wszystko jest zajebiste. Mogli by dać Latający Cyrk w tv znowu, bo bardzo dawno go nie było.
-
-
a kto widział skecz pozwolenia na rybke albo sołtys w domu lub człowiem mysz ministerstwo pogrzebowe :P
Uprawnienia umieszczania postów