Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: lite-on DVDRW SOHW - 1213S

chrzanu
    Guest

lite-on DVDRW SOHW - 1213S

ma ktoś tą pieprzoną nagrywarke DVD ?? niemoge nic nagrac bo nero nie widzi nagrywarki. na necie niemoge znaleśc żadnych sterwoników, jeżeli jakieś znajde to nie na ten model, albo nie działają, na stroie producenta jest samo info.

Jeżeli ktoś ma sterowniki to niech podesli mi na chrz4n-u@o2.pl, jak zajmują duzo to ewent wysyłka pocztą i pokrywam koszty.

Insebio
    Guest

Re: lite-on DVDRW SOHW - 1213S

Witam pięknie

Nie dostałeś sterowników razem z nagrywarka??

Powiny być na płytce z oprogramowaniem....
    Ewentualnie zainstaluj standardowe sterowniki ASPI i powino pujść...

Może spróboj usunąć ją z menadżera urządzeń w panelu sterowania i windows podczas ponownego uruchomienia systemu zainstaluje ją jeszcze raz , wtedy może zadziała.

aha, apropo nagrywarek DVD Lite-Ona . Jutro kupuje model 1653 S i czekam na wasze opinie i doświadczenia z tym napędem.

chrzanu
    Guest

kupiłem nowego kompa wraz z nagrywarą i jedyną cd jką dostałem to od płyty głównej.

chrzanu
    Guest

zrobiłem jak mówiłeś i nadal lipa :/

chrzanu a jaką masz wersje nero? ja mam 6.0, wczesniej miałem ten sam problem starsze wersje nero nie widziały mi nagrywarki LG....

chrzanu
    Guest

ściągnąłem 6.6.0.0 i nie dział serial to wgrałem nero 5.5 z nagrywarki od kompa ojca. chyba jednak musze zainstalwoać nowe nero

chrzanu
    Guest

dobre, zainstalowałem znowu tego nero 6.6.0.3 i juz wszystko gra, yko że ja go NADinstalowałem na tego 5.5, nie wiem dlaczego wcześniej nie działało, ważne ze teraz działa :]
    spieszyło mi się bo jutro nudne lekcje i musiałem sobie nagrać mp3 na płytke

Uprawnienia umieszczania postów