Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Bajer na dziewczynę ;)

Mieszany widok

Bajer na dziewczynę ;)

Cześć !

Ostatnio koleżanka oświadczyła mi że jej chłopak kupił sobie ptasznika. Odrazu moje pytanie jakiego? "nie wiem" jak wygląda?"mały biały" czym go karmi? "takimi dużymi świerszczami z Zoo hitu" (zoo hit to sklep zoologiczny w Lublinie). Jak mogłem się wnerwnic :/ A na dodatek: "moj chłopak jest bardzo odważny" czemu? "codziennie bierze ptasznika na rękę- ależ jestem z niego dumna przecież on go może zabic !" ;[ Biedny pająk... Nieździwie się jak ją spotkam i sie okaże że niestety zdechł ;/ To kolejny przykład na to że bez wiedzy ludzie kupują zwierzęta (w tym przykladzie ptaszniki) aby "zbajerować dziewczyne" i juz kiedyś słyszłaem tekst: "typie kupisz sobie ptasznika w zoohicie i laska jest twoja... " :/ Mimo moich nalegań żeby nie brał na rękę, nie karmil wielkimi świerszczami on mówi że on (jej chłopak ) zna się lepiej... bo ma więcej lat odemnie ;0

Re: Bajer na dziewczynę ;)

bez komentarza z kad tacy sie biora ? kozaczy ze bierze na rece przed dziewczyna a ta dziewczyna tesh fajna, "moze go zabic" jak by go mial zabic to juz by go dotknol jasneeee.... i on taki kit jee wcisnol jak dla mnie to fajna para z nich...

No niestety czesto tak jest:{ Ostatnio kiedy była impreza u mojego bracika to kilka lasek weszło do mojego pokoju i prosiły zebym wyjął jednego ptasznika:/ A ja im mówi ze nie wyjmy bo one nie od tego sa, żeby je ciagle wyjmowac. Były troszke zawiedzone ale trudno:P

pasuja oja pasuja tylko pajaka szkoda...

Maciek5000
    Guest

Kubzz ja mam dokładnie tak samo odkąd u mnie pojawiła sie Geniculata hehe ...

Ja mam takiego kumpla niestety... Co prawda wie, co dawać do jedzenia itd. ale na ręce niby nosi pająki(przynajmniej się tym chwali a jak jest naprawdę...). Ogólnie rozbrajają mnie takie osoby jak ona specjalnie idzie np. do 5 dziewczyn jak gdzieś stoją i nawija im 30min, jaki to on nie maczo, bo ma 3 pająki<lol2> A te idiotki (inaczej nie można tego nazwać) się z tego cieszą hehe Mnie też już wkur... zaczął, bo dosłownie 24 na dobę gada o pająkach to zacząłem go już jechać, bo naprawdę działa to człowiekowi, na psychę. Najgorsze jest dla mnie to, że chwali się tym dziewczynom, że ja też mam pająki:| a osobiście wolę, aby ludzie nie wiedzieli, że je mam, bo hoduje je dla siebie a nie innych. Dlatego postanowiłem, że o następnych moich pająkach nie będzie wiedział, bo nie podoba mi się ze cała moja szkoła wie, co mam w domu:] Ale takie osoby to po prostu zwykli pozerzy i tyle.

odwaga i mądrość )) co za palant !!!!!!!!!!!!

jestem ciekaw czy z murinusem byłby taki odwazny boshe co to za palant mi to sie zygac chce jak cios takiego czytam

Aż szkoda gadać!!!!!! Fajny szpanik

Damian musisz mnie z nim zapoznać to zopbaczymy czy też bedzię taki mądry.

Uprawnienia umieszczania postów