Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: bombing

Mieszany widok

bombing

Kto maluje?, bombing itp.?

Re: bombing

hihihi ciiicho :P

chrzanu
    Guest

bombing ? - 2 razy do momentu jak mnie starsi odebrali z komendy
    a mury - czasem jak nudą zawieje, to coś się z kumplami przyozdobi

He he, ja kiedyś dostałem od motorniczego w łeb. I też jakoś to zgasiło mój zapał.

Chrzanu a buliłeś coś? na psach?

chrzanu
    Guest

1.000 - kara razem z kosztami odmalowania pociągu. i oczywiście my go malowaliśmy
    ale przy murach raz mnie złapali tez byłem na komendzie ale nie płaciłe nic - malowaliśmy urząd miasta :/
    a potem jeszcze raz byłem na komendzi :P jak wdałem się w bójke na mieście (bójka= taka mniejsza zadyma) :]

chrzanu widze masz ciekawe zycie ......

Goowniarstwo :|

reed twój crew nazywa się goowniarstwo? Czy masz takiego taga? trochę długa nazwa... Chciał bym to zobaczyć na panelach

chrzanu
    Guest

nie uważam malowania graffiti za gówniarstwo, co innego jezlei ktos maluje kreski na bramach, my tworzymy 'sztuke' swojego rodzaju, wywołaną zwykłą nuda w szarej codzienności. bo powiedz mi reed co mozna robic ? chciałem się teraz zapisać na MUAYTHAI ale się nie zapisze a wies zdlaczego bo w czewie nie ma nawet chyba sekcji. niema ciekawych kubów czy zajęc, niema skateparków, niema torów do dirtu gdzie chętnie bym poskakał, są tylko zakazy. malowanie uwazam za pozytyw dzisijeszej kultury, oczywiście jezeli mówimy o PORZĄDNYM graffit ia nie jakimś kiczem gdzie koleś maluje jakies zwykłe kreski czy wsiórskie rzeczy.

Uprawnienia umieszczania postów