Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Blade:Mroczna Trójca...

Blade:Mroczna Trójca...

...kto był, jak wrazenia ... ja dzisiaj byłem jesteś średnio zadowolony jak na tą serie.... mało scen walk i takie tam chociaz Hannibal King i Abigail mi przypasowali w swoich rolach :]

Re: Blade:Mroczna Trójca...

Mnie tez za bardzo ten film nie wciagnal,nie bylo zadnych efektownych walk i mialem wrazenie ze sie cos za szybko skonczyl(moze przespalem polowe filmu ;P)
    wogole nie podobala mi sie ta ekipa ktora zwalczala wampiry,jakos film wywiera lepszy efekt kiedy sam Blade walczy z wampirami.
    myslalem ze po dwoch wczesniejszych seriach bedzie cos ciekawszego
    chociaz znowu nie bylo az bardzo zle,ale moglo byc lepiej

HmMm ja tam teraz se chce zobaczyć (ale na kompie) film "Elektra" a w kwietniu w kinie "The Ring 2" wersja USA...

Jak chcesz zobaczyc naparwde zajefajny film to skoluj sobie "Equilibrium" naprawde film godny polecenia.efektowne sceny walki,fabula super;D
    ogladalem ten film kilka razy ale za kazdym razem robi wrazenie.

Q-pax tez sobie zobacz -psychologiczny tez go ogladalem kilka razy,
    jedyne filmy ktore uwielbiam ;D

Atrax Robustus
    Guest

A dokladniej K-Pax. Goraco polecam.

"equilibrium" byl baaaaaaardzo cieniutki.. sceny walki takie ze 10 gosci stojacych w kolku naparza ze spluw do goscia stojacego w srodku a on ich zalatwia prawie ze golymi rekami.. a fabula miala byc jakas gleboka a wyszla im tandetna kicha..

no ale o gustach sie nie dyskutuje..

pozdrawiam..

Adam Fojcik
    Guest

Ja idąc na Blade3 wiedziałem z góry czego się spodziewać, powiem szczerze, podobało mi się...po prostu nie spodziewałem się cudów, wiedziałem co tam będzie...ale jak na moje, to ździebko za dużo muzy tam zarzucili...ale przynajmniej fajna ta muza była, nie spodziewałem się, że mi się może miejscami hiphop podobać Jeżeli miało by być w skali 1-10, to na moje jest 6, no może w porywach 7

ja polece coś z innej półki film pod tytułem SAW:>

Właśnie też chciałem polecić SAW Po prostu wyśmienity thirller, zakończenie zwala z nóg. Naprawdę warto

No muze fajną zapodali :] tez niemyślałem ze mi sie moze HH podobać... niby mało scen walki ale podobało mi sie... w skali tez bym ocenił na 6-7....

Uprawnienia umieszczania postów