-
Re: Blade:Mroczna Trójca...
Mi spodobal sie blade III nie byl rewelacyjny, ale fajny, zestawienie trzech czesci od najlepszej po najgorsza wg mnie jest tak
1. Blade Wieczny Lowca
2. Blade Mroczna Trojca
3. Blade II (nie pamietam jak tytul caly)
Bardzo spodobala mi sie postac Drake'a, poniewaz byl to wampir z zasadami, honorem. Jessica Biel w roli pogramczyni wampirow byla beznadziejna, jest to dziewczynka do komedii, jest poprostu za slaba do tego, gdy chodzila to rece rozkladala jakby miala skrzydla, Wesley Snipes jeden z moich ulubionych aktorow widzialem ze podszkolil sie w mhuay thai (jesli sie pomylilem w pisowni to przepraszam) inaczej tajski boks, jak zwykle spisal sie w roli, zajebiscie go ubrali i zajebiste mial bronie szczegolnie miecz (samurajski) i ten noz na lince, Ryan Reynolds moze byc moj stosunek do jego roli jest pozytywny nawet fajnie zagral to chyba wszystko co chcialem napisac pozdro chetnie podyskutuje z jakims fanem blade
-
Ja byłem wczoraj na filmie i mi sie bardzo podobał hehe zwlaszcza Hannibal King :P ( hasło "puszczam bąka. cichego lecz zabojczego" mnie rozwaliło :P ) Ale zeczywiscie film troche za szybko sie skonczył... moglby trwac jescze z godzine dluzej. Ogolnie to oceniłbym go na 7-8
-
Aha i zapomniałem dodac .. muzyka extra !! ma ktos moze tytuly ( chodzi mi o triphop a nie techno) ?? bylbym wdzieczny
-
Ale z psami wampirami troche przesadzili.... a co do Jessici to niewiem czemu niepasowała ci do roli , mi tam wsumie nawet sie podobała a hannibal miał zryte poczucie humoru ale niektóre teksty nawet fajne miał....
P.S:jestem ciekaw skad Hannibal widział kiedy Blade i Abigail przyjdą po niego... chyba niewidział tego srebra... :]
-
ZAPRASZAM NA ODLOTOWĄ STRONKE TECHNO www.swiry.pl lub checie mp3 ?? to www.djwitek.prv.pl
-
"Fatal" - The RZA
"I Gotta Get Paid" - Lil' Flip/Ghostface Killah/Raekwon
"When The Guns Come Out" - WC/E-40
"Thirsty" -- Black Keith & ODB
"Daywalkers (Foot Chase)" - Ramin/RZA
"Party In Tha Morgue" - Kool Keith
"Skylight" - Overseer
"Hardwax" - Manchild
"Bombs Away" - Paris Texas
"Weapons of Mad Distortion" - Crystal Method
"The Blood" - Black Lab
"Blade's Back" - Ramin Djawadi
Muze tworzył The RZA (członek WU Tang Clanu ) , musze powiedzieć że spisał sie na medal :P. Najbardziej podoba mi sie utwór "Thirsty" (tez tam występuje. członek Wu Tang Clanu )
-
-
Jessica Biel nie pasowala, poniewaz skoro wampiry sa duzoooo silniejsze od ludzi to skad ona mogla tyle sily wytrzasnac zeby z nimi walczyc, to samo co do tej walki Kinga z tym ... szablozebnym w klatce, byla troszke przesadzona ale fajna, a text z bakiem mnie tak samo rozwalil byl poprostu zajebisty
-
The_Answer hmmMm ale są też chyba komiksy o Abigail i Hannibalu King ?? bo skadś te postacie sa mi znajome... więc raczej roeżyser filmu niepopełnił by tak prostego błędu jak wsadzenie zwykłej laseczki do Blade...
-
Moze, nie wiem. Ale ona mi sie wydaje w tej roli zbyt delikatna.
Uprawnienia umieszczania postów