Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Policjanci zastrzelili psa na smyczy....

cyclosternum
    Guest

Re: Policjanci zastrzelili psa na smyczy....

juz ci wysłałem @

ehh, nie kazdy policjant jest *******, mozna powiedziec ze jak bylem maly to sporo czasu sspedzalem na komisariacie. I rzeczywiscie, niektorym odbija jak dostana bron i palke do reki., szczegolnie tym mlodym, Ale znam i takich z ktorymi mozna fajnie pogadac i sie posmiac, nawet jak sa na sluzbie

ale oni mieli podstawy do interwencji, wszak poszukiwali własnie gościa co niby szczuł psem ludzi, ja ich nie bronie bo różni są ludzie i też za bardzo ich nie lubie - szczególnie drogówki bo mi sie oberwało ostatnio pare razy

thx. porażka, no ale polska to polska...

jak juz pisac to poprawnie - CHWDP

Moim zdaniem słusznie postąpili... Skoro pijany koleś idzie z tak agresywnym psem i nie jest w stanie nad nim zapanować, to chyba lepiej jak tak się stało niż ten pies miałby zagryźć jakiegoś dzieciaka - z winy nieodpowiedzialnego właściciela. Zresztą znowu zaczyna się nagonka na policję, tak samo jak po łódzkich juwenaliach - zupełnie bezpodstawnie! A wypowiedzi w stylu "HWPD" rozśmieszają mnie do łez... nie dość, że niektórzy nie wiedzą jak to się pisze to jeszcze nie maja zielonego pojęcia o pracy policji i rzucają hasło, które gdzieś usłyszeli niewiedząc pewnie co ono znaczy. Brawo koledzy, brawo!

ciekawe czy jakby ci zwierzątko twoje ulubione zastrzelili to bys miał banan na ryju
    nie lubie psów bo sraja wszedzie ale jak ty ty powiedziales zabijmy wszytskie psy bo moga zagrysc dzieciaka

chrzanu
    Guest

jakbyś przeczytał cąły tekst to byś się dowiedział, że byli świadkowie i każdy z nich potwierdził że pies był spokojny i się nie rzucał a właściciewl nie przejawiał swojego upojenia alkoholoweo. moze był po 1 piwie ?
    oczywiście policja wymyśla historie o 180 stopni, tylko co z tego jak ich tam nie było a świadkowie mówia co innego.
    na miejscu tego kolesia to bym zaskarzył do sądu policje, za bezprawne uzycie bronie, szczególnei ze moga ja uzywac w przypadkach szczególnych, a to ze pies na nich zaszczekał to jest nomalny odruch każdego psa.

hehe
    CALA POLSKA policja BOJA SIE DRESIAZY ITP. TO STRZELAJA DO PSOW...!!!

Eh głupota HWDP

Uprawnienia umieszczania postów