-
Re: Akrobacje
heh w tamtym roku kilka miechów przed wakacjami niestety miałem pecha i przez własną głupote noge połamałem a pozatym salki nie mogliśmy znaleźć trza mieć to 18 l .W tym roku planuje cie na coś zapisać ale niestety mam tylko soboty wolne.Ogólnie fajny sport i planuje do niego powrucić jak tylko czas znajde
-
Oglądałem filmik Friday Night! Boże, ci ludzie przeczą prawom fizyki!!! To przecież niemożliwe! Zaje....te!
-
Nieprawda widziałeś kiedyś występy akrobatyczek ?? zobacz co one wyprawiają dzieki springfloorowi robią podwójne - potrójne salta i tym podobne.Ale przyznaje że kolesie są niezli a friday night to był pierwszy filmik który widziałem
-
No napewno.A jak chcesz zacząć trenowaźć to zapisz sie na coś np. Taekwon Do , muay thai , capoeira , itp dzięki temu sie troche rozciągniesz bo trzeba być naprawde dobrze rozciągniętym żebyt zrobić tornado czy coś w tym stylu.A do wszystkich Front / back flipów czy gainerów najlepiej znaleźć salke gdze bedą materace bo gleba na dworze przy próbie backflipa może cie dużo kosztować
-
Thx za porade SD AS ino troche kosztuje zapisanie na copeiere a z kasom umnie cianko :/
-
Aaa ty jesteś z katowic to podaj jakąś stronke jakieś akademi co np.capoiere trenują i ile za miesiąc itp.
-
Wieszco musze sie kumpla zapytać ile kosztuje bo chodził.Wiem że jest w MIckiewiczu chyba w poniedziałki środy i soboty sam planuje sie zapisać na sobote treningi są 12-14.Stronki zabardzo nie ma.Ja w tamtym roku chodziłem na Taekwon Do.NIe był to jakiś typowy klub tam sie chyba 50zł na rok płaciło jeżeli chciało sie dostać jakąś karte która uprawniała cie do użytkowania np kortów tenisowych itp AZS-u a tak to nic nie płaciliśmy
-
Mój kumpel się chce zapisać na Tekwoondo :]
Uprawnienia umieszczania postów