Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Aparaty foto... Co polecicie?

Mieszany widok

Aparaty foto... Co polecicie?

Witam! Zamierzam kupić jakiś fajny aparacik. Narazie zainteresował mnie bardzo Canon Photoshot A200,A300,A400. Jaki Wy byście mi poradzili kupić aparat? Cena do 500zł. A jeśli ktoś ma to bym także prosiła o zdjęcie zrobione polecanym aparatem Z góry dzieki

Re: Aparaty foto... Co polecicie?

dołożysz troszczke i masz nowiótkiego canona a60 to juz jest dosyć dobry sprzęcik jak za tą cenę, chociaż na allegro chyba monża było kupic za 500 z haczykiem

ja bym polecal sony cybershot tylko to juz jest troche wiecej kasy do wylozenia ja za swojego rok temu dalem przeszlo 2000 teraz juz sa taniej matryca 5,1 miliona pixow wyswietlacz duzy 2'7 cali(ogromna zaleta) manulalne ustawienia optyka zeitoska i takie tam bardzo polecam

cyclosternum
    Guest

no a ja polecam zenita xp12 robie foty tym aparatem juz dosyc długo i jest zaj...
    wiem ze moze sie wydawac starym gruchotem ale ma cos w sobie fajnego :-)

no tak tylko ze koleżanka ma do wydania 500 zł to trzeba na to patrzeć

cyclosternum
    Guest

no za 500zł to moze kupic z 3/4/5 zenitów lub jednego a reszte wydac np.na zwierzaki terrariowe :-)

ja prawie rok temu kupilem sobie zenita od ruska jakiegos fajny aparat tylko jakos ciezko mi idzie pstrykanie tych fotek zwłaszcza makro... za duzo pokreteł jak dla mnie

zgadzam sie z cyclosternum, za 500 nie kupisz dobrej cyfrowki. Zainwestuj w dobry egzemplarz Zenita z pierscieniami i obiektywem makro... Zrobisz tym lepsze zdjecia niz cyfrakiem - cyfrówki sa fajne, ale jesli chcesz myslec na powaznie o fotografii i robic duze odbitki to nie ma co zabierac sie za sprzet ponizej 8Mpix - i tak temu daleko do zdolności rozdzielczej nawet małoobrazkowego slajdu. A tego typu sprzet to juz wydatek rzedu 3-4 tysięcy.

Jeśli się ma kasę to nie ma problemu z wyborem... a ja dopiero chciałabym zacząć przygodę fotografią i i dlatego tylko tyle chce przeznaczyc na zakup.

cyclosternum
    Guest

to ja ci mówie ZENIT xp12 (ja mam tem odel i jest super)to naprawde zaje... do nauki

Uprawnienia umieszczania postów