-
Re: Terrarium inaczej - Co wy na to?
a ja sie chcialam zapytac z czego zrobiona jest podstawka pod "swiecacy pret" wyglada jak jakies duze robale i czy ten "swiecacy pret" to cale oswietlenie?
pozdrawiam
natalia
-
podstawka - modelina, oswietlenie - 2 reflektory 40 Wat + 20 Wat w pret ze szkla.
-
a jaki zwierzak bedzie w srodku?
natalia
-
wg. bardzo faje terrariu, tylko nie mozesz tam trzymac zbyt duzego gada, bo ze zdjecia wynika ze to terra nie jest zbyt duze, ale wyglada suuper, gratuluje pomyslu.
-
jednym słowem: zajebiste :-)
-
Wedlug mnie cepelia. Cos w stylu amerykanskich akwariow: kolorowy zwirek, skrzynia ze skarbem i jeszcze nurek sobie plywa. Jednym zdaniem bezguscie.
-
a no z ta cepelia to przegiecie. terra daje mozliwosci kreacyjne, kto powiedzial ze musi bys tlo z korka, skalki z gipsu i spodek na kwiatki jako poidelko. Tak mniej wiecej wyglada kazde terra w kazdym sklepie zoo. Poki zwierzak na tym nie ucierpi mysle ze mozna fantazjowac.
-
Zasadniczo to sprawa gustu. Moj jednak tego nie zniosl. Jestem zwolennikiem terrariow jak najwierniej odwzorywujacych srodowisko naturalne danego gatunku. Mysle ze lepiej bys sie sprawdzil jako modelarz tworzacy makiety. Polecam http://www.modelarstwo.org.pl/index.php
-
Brawo kolejny pomysl to moze zaadaptowac kuchenke mikrofalowa, fajnie by wygladaly zwierzaki krecace sie na plycie, albo wiem lepszy pomysl male wesole miasteczko zeby sie mogly bawic na karuzelach ))) , Jonko pytasz o opinie to prosze: efekciarz i tandeciarz z ciebie )
-
fajne dla ptasznika ale zmieniłbym oświetlenie na tradysyjne
Uprawnienia umieszczania postów