Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Terrarium inaczej - Co wy na to?

Jonko
    Guest

Terrarium inaczej - Co wy na to?

Ciekawy jestem waszej opinii.
    Pozdrawiam.

Jaxter
    Guest

Re: Terrarium inaczej - Co wy na to?

looll
    piekne terra....

ogulnie cool brakuje ino jakiegoś opisu !

sam to robiłeś ?

Fajne wygląda jak krajobraz z innej planety. A cóż to za stwór zamieszkuje ten przedziwny krajobraz może "obcego " tam trzymasz? ) Podoba się mi )))) choć ja bym tam upchnoł jeszcze parę roślinek.

ja bym sie bala mieszkac w takims czyms. wentylacja, zdaje mi sie, mizerna. a po grzyba ten swiecacy pret na srodku?
    tlo wyglada jak skala wulkaniczna, bardzo ostra, moze pokaleczyc zwierze. poza tym terrarium powinno przypomniac naturalne srodowisko danego zwierzecia a nie jakis chory widok z marsa, ktory jest raczej zabwka dla ludzi niz domem dla zwierzaka!!!

envarium?! po raz pierwszym spotkalam sie z takim okresleniem, rozumiem ze tu sie chowa istoty poziemskie?

Jonko
    Guest

hej spokojnie - narazie nie ma tam zednego zwierzaka poza tym sadze ze jest mu kalafior czy chodzi po czerwonej czy tez brazowej imitacji skaly. Kazde terra cos udaje a nie odzwierciedla a chodzi o to aby bylo dekoracja. Pytanie czy jest.

noelka
    Guest

mi sie tam terra bardzo podoba )) oryginalne gratuluje

pozdrawiam

natalia

_INVISIBLE_
    Guest

IMHO. wyglad jest super i orginalny pomysl wykonania

xol
    Guest

Coooo to jest??? To świecące w środku? Kurza noga???
    Anyway, podobnie jak Double nie uważam tego za dobry pomysł. No ja bym w czymś takim miekszać nie chciała... Nie chodzi o kolor, ale miejsca mało, wentylacja żadna, a jak to się otwiera? Od góry? Chyba żaden jaszczur nie lubi mieć terra otwieranego z góry. No i te skały bardziej dekoracyjne są niż ułatwiające wspinanie.

A co do walorów dekoracyjnych - no cóż, może się podobać. A może się nie podobać. :P De gustibus non disputandum.

Jonko
    Guest

Dzieki. Wazne ze wzbudza kontrowersje. Tak naprawde to jest cos w stylu "studium krajobrazu" tlo jest pseudoprzestrzenne (specjalny druk trojwymiarowy). Wentylacja jest OK na dole otwory, w gornej i tylnej pokrywie, otwiera sie z przodu widac prowadnice (szyba wyjeta do zdjecia). Skalki wykonane ze styropianu i w sumie na zywo wyglada fajnie. Ladne zwierzaki musza miec ladna oprawe - jakos nie lubie terrariow typu amerykanskiego typu pudlo, grzanie i swiecenie, pojemnik na zarcie i picie i wsio.

Uprawnienia umieszczania postów