-
Terrarium inaczej - Co wy na to?
Ciekawy jestem waszej opinii.
Pozdrawiam.
-
Re: Terrarium inaczej - Co wy na to?
looll
piekne terra....
ogulnie cool brakuje ino jakiegoś opisu !
sam to robiłeś ?
-
Fajne wygląda jak krajobraz z innej planety. A cóż to za stwór zamieszkuje ten przedziwny krajobraz może "obcego " tam trzymasz? ) Podoba się mi )))) choć ja bym tam upchnoł jeszcze parę roślinek.
-
ja bym sie bala mieszkac w takims czyms. wentylacja, zdaje mi sie, mizerna. a po grzyba ten swiecacy pret na srodku?
tlo wyglada jak skala wulkaniczna, bardzo ostra, moze pokaleczyc zwierze. poza tym terrarium powinno przypomniac naturalne srodowisko danego zwierzecia a nie jakis chory widok z marsa, ktory jest raczej zabwka dla ludzi niz domem dla zwierzaka!!!
-
envarium?! po raz pierwszym spotkalam sie z takim okresleniem, rozumiem ze tu sie chowa istoty poziemskie?
-
hej spokojnie - narazie nie ma tam zednego zwierzaka poza tym sadze ze jest mu kalafior czy chodzi po czerwonej czy tez brazowej imitacji skaly. Kazde terra cos udaje a nie odzwierciedla a chodzi o to aby bylo dekoracja. Pytanie czy jest.
-
-
IMHO. wyglad jest super i orginalny pomysl wykonania
-
Coooo to jest??? To świecące w środku? Kurza noga???
Anyway, podobnie jak Double nie uważam tego za dobry pomysł. No ja bym w czymś takim miekszać nie chciała... Nie chodzi o kolor, ale miejsca mało, wentylacja żadna, a jak to się otwiera? Od góry? Chyba żaden jaszczur nie lubi mieć terra otwieranego z góry. No i te skały bardziej dekoracyjne są niż ułatwiające wspinanie.
A co do walorów dekoracyjnych - no cóż, może się podobać. A może się nie podobać. :P De gustibus non disputandum.
-
Dzieki. Wazne ze wzbudza kontrowersje. Tak naprawde to jest cos w stylu "studium krajobrazu" tlo jest pseudoprzestrzenne (specjalny druk trojwymiarowy). Wentylacja jest OK na dole otwory, w gornej i tylnej pokrywie, otwiera sie z przodu widac prowadnice (szyba wyjeta do zdjecia). Skalki wykonane ze styropianu i w sumie na zywo wyglada fajnie. Ladne zwierzaki musza miec ladna oprawe - jakos nie lubie terrariow typu amerykanskiego typu pudlo, grzanie i swiecenie, pojemnik na zarcie i picie i wsio.
Uprawnienia umieszczania postów