-
W jaki sposób mam skonfigurować firewall:)
Firewall musi pozwalać na połączenia realizowane poprzez port 4569 (UDP) i 443 lub 80 (TCP) jak to zrobic?
-
Re: W jaki sposób mam skonfigurować firewall:)
napisz jaki firewall
-
hmmm
na Friwallach sie kompletnie nie znam:P
pojawila sie tylko taka informacja: "Firewall musi pozwalać na połączenia realizowane poprzez port 4569 (UDP) i 443 lub 80 (TCP)"
-
więc poszuka w jego opcjach costakiego jak:
udostępnianie i blokowanie połaczeń i tam jako udostepnione ustaw właściwości które masz podane
-
ale poszukac w opcjach tego programu czy w opcjach systemowych :P? bo w opcjach programu jest tylko port TCP a tego UDP niema;/
-
no w opcjach programu bo jezeli masz firewalla to straznik systemowy jest wyłączony. a jaki masz firewall ? podaj nazwe.
-
chrzanu zebym ja to jeszcze wiedzial... LOL
mowie Ci nigdy nic z tym nierobilem bo nnniebylo takiej potrzeby ... Gdzie sie sprawdza nazwe tego friwalla? (moze powiem o jak program mi chodzi TELEGaduGadu)
-
nazwe firewalla masz zapewne na górze na pasku, tak jak np mój komputer czy interent explorer (ja mam opere ) itd. albo w liscie dodaj/usuń moze bedziesz miał nazwe firewalla, poszukaj.
-
hmmm na gorze na pasku mam "Windows Update" to to?
-
haha a wzieliscie pod uwage ze moze byc za ruterkiem i ma poblokowane porty ?? lol
wtedy to nic nie zrobi
Uprawnienia umieszczania postów