Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Dragon ball:D:D::D

Re: Dragon ball:D:D::D

Hentai mangi czy anime? Niby komiks, a od 18 lat

Db nie ogladalem
    Ale za to pamietam Czarodziejke z ksiezyca i "dzidzi"(nie pamietam jak sie pisze) ale chodzi mi o chlopca co sie uganial za bialymi majteczkami.To byly bajeczki

Atrax Robustus
    Guest

Ja lubie mange, najbardziej hentai (ale nie te z potworami ^^)

Ogladalem wszystkie serie Dragon Balla i wszystkie filmy... o cholera, ale z tym byla jazda, pamietam, ze jak mialem dodatkowe zajecia, to kazalem kuzynowi nagrywac mi to na kasetach.

Ale zgadzam sie, ze Vampire D jest genialny. Ja mam wciaz na dysku Vampire Hunter D - Bloodlust i uwazam, ze swietne wykonane. Warto zwrocic uwage na klimat i warstwe muzyczna.

Pozdrawiam.

No ja tez lubie DB kilka razy cała serie widziałem.A poza DB lubie "Hellsinga" Ostatnio leciał na Hyperze.

no coz, to ja ze swojej strony polecam anime oraz mange Bereserk, niby zwykla rzeznia ale nie do konca

hehe..fajne fajne..ale juz nie pamietam prawie zadnego odcinka choc obejrzałam wszystkie możliwe...^_^

Popieram Berserk jest władający (przynajmniej mange, anime nie oglądałem) i chyba nie ośmieliłbym się nazwać tego zwykłą rzeźnią ;]

dla mnie tez to nie jest "zwykla rzeznia" ale czesto sie z takimi opiniami spotykam bo jakby nie patrzec krwi i flakow jest sporo, szczegolnie w mandze.

Fakt i przez głownie ludzie po przeczytaniu 2-3 chapterów odrzucają mangę (bo to tylko "głupia rzeźnia"), a szkoda bo to kawał dobrej roboty (zarówno wykonanie rysunków jak i historia)

Uprawnienia umieszczania postów