Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Dragon ball:D:D::D

Dragon ball:D:D::D

czy ogladaliscie kiedys dragon balla???Ja widzialem kiedys 3 razy cala jego serie,lecialo to chyba na rtl7.I wydaje mi sie ze nie ma lepszej mangi od DB

Re: Dragon ball:D:D::D

To ci sie źle wydaje bo jest duzo lepszych mang a tak nawiasem DB to chyba anime a nie manga ??:O albo sie nieznam....

Widziałem wszystkie odcinki po 3 razy + odcinki kinowe.... + 1 raz cała nieocenzurowana wersja bo to co w POolskim DB wciskali to było nic ... duzo scen powycinanych...

a niewiem czy to anime czy manga...no faktycznie Db w polskiej wersji to byl syf.....

dragon ball komiks to monga a kreskowka to anime ogladalem wszystkie odcinki i czytalem kilka komoxow

fajne ale tv w porównaniu z filmami wymięka :]

hehe też widziałem całą serie od normalnego db do dbgt chyba 3 razy ale jest jedno anime które konkuruje z DB a mianowicie NARUTO <----- polecam...

Przyłączam się do fauna_boxa Naruto przynajmniej jako manga jest lepsza. Ogólnie mangi sa lepsze od anime dla mnie. Wkurzające są wyjęte z kontekstu tłumaczenia :/

A tam gadacie :P Czarodziejk z Księzyca były najlepsze

P.S:Obejrzałbym sobie jeszcze raz DB :] jako mi ochota przyszła :]

DB jest takie sobie wole Vampire hunter D

SD AS
    Guest

Ehh szkoda że w wakacje miałem dysk 40 giga i musiałem skasować wszystkie filmy kinowe z Dragon Balla , chociaż do tej pory zostało mi ok 20 teledysków z DB i troche odcinków.Faktycznie polska wersja jest do dupy najlepsza jest japońska z angielskimi tekstami.A ogląda ktos Hentai ??

Uprawnienia umieszczania postów