-
Dragon ball:D:D::D
czy ogladaliscie kiedys dragon balla???Ja widzialem kiedys 3 razy cala jego serie,lecialo to chyba na rtl7.I wydaje mi sie ze nie ma lepszej mangi od DB
-
Re: Dragon ball:D:D::D
To ci sie źle wydaje bo jest duzo lepszych mang a tak nawiasem DB to chyba anime a nie manga ??:O albo sie nieznam....
Widziałem wszystkie odcinki po 3 razy + odcinki kinowe.... + 1 raz cała nieocenzurowana wersja bo to co w POolskim DB wciskali to było nic ... duzo scen powycinanych...
-
a niewiem czy to anime czy manga...no faktycznie Db w polskiej wersji to byl syf.....
-
dragon ball komiks to monga a kreskowka to anime ogladalem wszystkie odcinki i czytalem kilka komoxow
-
fajne ale tv w porównaniu z filmami wymięka :]
-
hehe też widziałem całą serie od normalnego db do dbgt chyba 3 razy ale jest jedno anime które konkuruje z DB a mianowicie NARUTO <----- polecam...
-
Przyłączam się do fauna_boxa Naruto przynajmniej jako manga jest lepsza. Ogólnie mangi sa lepsze od anime dla mnie. Wkurzające są wyjęte z kontekstu tłumaczenia :/
-
-
DB jest takie sobie wole Vampire hunter D
-
Ehh szkoda że w wakacje miałem dysk 40 giga i musiałem skasować wszystkie filmy kinowe z Dragon Balla , chociaż do tej pory zostało mi ok 20 teledysków z DB i troche odcinków.Faktycznie polska wersja jest do dupy najlepsza jest japońska z angielskimi tekstami.A ogląda ktos Hentai ??
Uprawnienia umieszczania postów