-
Re: Dragon ball:D:D::D
Hentai mangi czy anime? Niby komiks, a od 18 lat
-
Db nie ogladalem
Ale za to pamietam Czarodziejke z ksiezyca i "dzidzi"(nie pamietam jak sie pisze) ale chodzi mi o chlopca co sie uganial za bialymi majteczkami.To byly bajeczki
-
Ja lubie mange, najbardziej hentai (ale nie te z potworami ^^)
Ogladalem wszystkie serie Dragon Balla i wszystkie filmy... o cholera, ale z tym byla jazda, pamietam, ze jak mialem dodatkowe zajecia, to kazalem kuzynowi nagrywac mi to na kasetach.
Ale zgadzam sie, ze Vampire D jest genialny. Ja mam wciaz na dysku Vampire Hunter D - Bloodlust i uwazam, ze swietne wykonane. Warto zwrocic uwage na klimat i warstwe muzyczna.
Pozdrawiam.
-
No ja tez lubie DB kilka razy cała serie widziałem.A poza DB lubie "Hellsinga" Ostatnio leciał na Hyperze.
-
no coz, to ja ze swojej strony polecam anime oraz mange Bereserk, niby zwykla rzeznia ale nie do konca
-
hehe..fajne fajne..ale juz nie pamietam prawie zadnego odcinka choc obejrzałam wszystkie możliwe...^_^
-
Popieram Berserk jest władający (przynajmniej mange, anime nie oglądałem) i chyba nie ośmieliłbym się nazwać tego zwykłą rzeźnią ;]
-
dla mnie tez to nie jest "zwykla rzeznia" ale czesto sie z takimi opiniami spotykam bo jakby nie patrzec krwi i flakow jest sporo, szczegolnie w mandze.
-
Fakt i przez głownie ludzie po przeczytaniu 2-3 chapterów odrzucają mangę (bo to tylko "głupia rzeźnia"), a szkoda bo to kawał dobrej roboty (zarówno wykonanie rysunków jak i historia)
Uprawnienia umieszczania postów