-
telefon internetowy :)
zna ktos toś taki program do prowadzenia rozmów telefonicznych za pomoca kompa (niechodzi mi o te programiki skype itp)
miałem kiedys taki właśnie pakiet "FRITZ" tam był miedzy innymi telefon.
a ten co jest odrazu w kompie nichce sie uruchomic:/
(a w NetMeeting'u pisze ze niemozna wywolac czy zalogowac straznika:|)
-
Re: telefon internetowy :)
Jeżeli chodzi ci o darmowe gadanie takie jak np. w skype to hmm ja osobiscie innego nie znam. A jezeli chcesz płacic (w co sadze) to chyba najlepszym rozwiazanie był by tlenofon. www.o2.pl
-
tzn chodzi mi oto zeby było takie cuś ja wtedy ze jak dzownil telefon do chaty to ja tez moglem odebrac na kompie i na odwrot zamiast isc po telefon to moglem walic z kompa
taki jakby drugi telefon w chacie tylko ze na kompie
-
1) babble - czy jakoś tak
2) tlenofon
-
albo niech ktos mi wytłumaczy jak sie zarejestrowac u straznika :| (chodzi o netmeeting'a)
-
to mnie dobiłeś, nie korzystaj z tego, moim zdaniem to badziew, nie mogłem się zarejestrować bo ciagle coś nie działał jak jużrejestracja doszła do skutku to okazało się to badziewiem jakich mało. w ogóle to nie masz telefonu żeby przez kompa gadać ? :P :P :P :P
-
jak nie mam jak mam tylko przyda mi sie telefon w kompie noto chrzanu powiedz co i jak z tym straznikiem:>
-
y straznikiem.... a dokładniej.
-
jak wlaczam telefon to pisze zeby najpierw zarejestrowac/zalogowac sie u straznika:|
-
a masz modem???? :P
bo jak masz stale to raczej nic z tego....
Uprawnienia umieszczania postów