Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Gotyk!

Mieszany widok

Gotyk!

Witam mam prośbę do wszystkich,.. potrzebuje cały alfabet gotycki do tatuażów!! Ma ktoś jakiegoś linka albo coś w tym stylu..??

Re: Gotyk!

coś w tym stylu tylko że cały alfabet! Jak ktoś ma to podawać linki !!

Samael_
    Guest

Przeciez istniej cos takigo jak czcionka gotycka do Worda :].Sciagnac,powiekszyc wydrukowac i po problemie:]

dzięki zaraz zobaczę na to

no jest ale lipne tyamto jest kozackie i takie właśnie chcem
    a nie takie no wiecie

ponczos
    Guest

Do wyboru, do koloru: <a href=http://simplythebest.net/fonts/gothic_fonts.html>KLIK!</a>

jeśli mogę się podłączyć do topica, poszukuję strony (kiedyś mi wpadła w łapy, ale ją zgubiłam) tłumaczące słowa zapisane normalnym alfabetem łacińskim na litery herajskie. kojarzy ktoś coś? nie umiem tego odnaleźć guglając :/

dzięki ponczos ale to chyba niesą całe alfabety albpo ja juz niuepotrafię obcych języków!:] ale wielkie dzięki!!;d

Kretschmer
    Guest

Nie wiem czy wyjdzie dobrze, ale możesz sobie ściągnąć czcionkę hebrajską. Wtedy będziesz wciskać 'normalne' klawisze łacińskie a wychodzić będą litery hebrajskie. Pytanie tylko, czy to się sprawdzi (Czy litery te będą żeczywiście sobie odpowiadać).

Niestety jeśli działa to tak jak inne alfabty np. cyrylica rosyjska to nie będzie działać Trzeba znależć stronke z alfabetem i ponaklejac na klawiature na odpowiednie guziki..

Pozdro!

Uprawnienia umieszczania postów