Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 71

Wątek: Wszyscy jesteście "szatanistami" :P

Re: Wszyscy jesteście "szatanistami" :P

Niestety, taka jest prawda, ale nie musicie sie obawiac! Jest dla was ratunek! Trzeci promień" wyzwoli kazdego. Proponuje się zapoznac ze stroną http://www.milosierdzieboze.com/ :>

"Nowe Miłosierdzie Boże zarejestrowane jest pod numerem 06-1490457" Ciekawe pod jakim zarejestrowane są Umiłowanie bliźniego i tym podobne. Chyba ten numer tepsa odcieła jakiś czas temu bo coś nie działa.......

EGZORCYZM.
    "Usuwam złe uroki, wypędzam złe duchy. Z ludzi opętanych, albo nawiedzonych ich mocą. Posiadam prześcieradełka lecznicze." - i to mi się podoba. Prześcieradełko zamiast egzorcysty.

Dark Raptor
    Guest

eee tam. To jest lepsze:

>Chcecie żyć 200 lat i być nieśmiertelnym? to, proszę zacząć leczyć swoje nerki i duszę? a jak odpowiedź jest na tych stronach.

Wkładki
    magnetyczne do butów.

Ekran odpromieniujący żyły
    wodne i cieki geopatyczne.
    Wahadełka do szukania
    źródełka wody.
    Kasetę autohipnozę do samoleczenia.
    gry
    koszulki

Ale to już jest bezwzględne

>Tak wyglądałem w dniu 04/15/2001r.
    Przed Przemienieniem Pańskim.
    PO PRZEMIENIENIU PAŃSKIM GDY ZACZNĘ WSKRZESZAĆ ZMARŁYCH, ODMŁADZAĆ LUDZI, BĘDĘ POMNAŻAŁ MATERIALIZOWAŁ, LEWITOWAŁ. MOJE CIŚNIENIE TĘTNICZE BĘDZIE 400/100. Moją stronę będzie odwiedzać 4 000 000 (cztery miliony) ludzi na minutę.

dział 'humor' na tej stronce poprostu rewelacyjny!!! Przykładowa fotka:
    http://foto.oaza.pl/pokaz.php?strona...rtuj=kategoria
    Normalnie dają 'czadu' hehehe

gosciu albo robi sobie jaja, albo jest chory.
    ja mimo, ze uwazam sie za katolika zebrałem prawie połowe punktów. w takim razie przerzucam sie na szatanizm:P

i tak wszyscy myślą tylko i wyłącznie o jednym.....fotka pt "Gdzie jesteś Ewo?" http://foto.oaza.pl/pokaz.php?strona...rtuj=kategoria - zawołał tęsknie Adam, gdy nie odnalazł pociechy w tymże owocu.... :>

Tfu! Zbereźnico!

aaaaargh dostałam wodą świecona miedzy oczy!!! PSSSSSSSSsss......

Naszczęście nie wszyscy oazowcy są tacy straszni chociaż ten stereotyp sprawdza się chyba najbardziej z wszystkich Niektórzy chodzą na oaze bo im sie nudzi, inni temu ze im rodzice karzą... ale tym prawdziwym oazowcom współczuje że nie potrafią wyrobic sobie własnego zdania, a cały swój charakter czerpią z książki science-fiction - "Biblii"........ :/ Ja osobiscie wole mieć swoje wlasne zasady moralne i uważam, że coś co nie szkodzi innym nie moze byc złe....

Uprawnienia umieszczania postów