-
Re: Wszyscy jesteście "szatanistami" :P
ludziska, nawet nie wiedziałem... jestem SZATANISTĄ!!!!!!!!!
świetne to!!!!!
-
mi pasuje 24 pkt
-
a mi 20,a nad 3 sie zastanawiam
-
-
buhahaha niezły tekst to pewno ktos z LPR lub od ojca dyryktora takie texty mine bawią a powinny mnie dołowac to jest naprawde denerwójące ja spełniam ok.10punktów i nie jestem ani szatanistą ani gotem a co więcej nie bawi mnie to nawed w 1% jestem w zupełnie innych klimatach.
nie wiem co komu przeszkadza wiara w szatana ja nie lubie katolików i w zaden sposób ich nie dyskryminuje ( chyba ) ale takich ludzi co piszą takie texty powinno sie powiesic i czyta "czarną biblie"
-
chyba coś ciemnego/przypalonego/starego/zwietrzałego/zimnego (czyżby mój wczorajszy kotlet z obiadu? o sakreble) czyli ogólnie ZŁEEEEEGOOOOO :P:P:P
-
ja pamiętak pare lat temu było cos w tv jak to szatanisci rozwalali groby na dzmętazach. oczywiscie to byli szatanisci w dresach :-(
-
Ale po przeczytaniu tego bede mial chyba depresje (pkt 12). Ale dla poprawy humoru siądę samotnie (pkt 19) i zanuże troski w alkoholu (pkt 11), zagryze troche żywnościa gotycką (pkt 26) i wyładuje się w Quake'a (pkt 29) albo połaże po necie (pkt 30) w nocy (pkt 16). A jak zabraknie prądu do sie chyba potne (pkt 13) i zanudze (pkt 14).
A tak wogule zapomnialem dodac ze nie jestem szatanistą :P
-
Ad 1 - o raaany...no Vanish mi się skonczył, co poradzę....
Ad 3 - nieee nieee prosze księdza, nie zabierajcie mi mojej konturówki do oczu, błyszczyka z brokatem i lakieru do paznokci z odżywką!!
Ad 7 - ok, opuszczam to forum, szkołę i przestaję zarzucać łaciną moich zwierzaków na mieście ;-)
Ad 8 - ateiści na stos!!!!!!!
Ad 28 - coś takiego, to czemu katolicka tv "Trwam" jest u mnie dostępna tylko i wyłącznie na kablówce..? :>
Ad 29 - no faktycznie od tetrisa można dostać epilepsji
Ad 32 - here I go again on my own....
Ad 33 - NO BA :]
-
Ja słucham hh i tez jestem "szatanistą'...zresztą wychodzi na to zę 90% młodzieży jest ''szatanistami".
Ale sie uśmiałem :P:P
Uprawnienia umieszczania postów